Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

dočetl jsem pouze po bod, kdy tvrdíte, že za plánovanou migraci může Kreml.. chcete mi říct, že pohrobci KGB migranty zvou skrz Andělku, která tu vlnu spustila svou pozvánkou?

3 3
možnosti
JR

J24a92r23a 93R83a58n65k

21. 1. 2016 2:25

Proc pohrobci vetovali po 4 roky v OSN?;-) a neudelali neco uz v roce 2014, kdy se prvni lode zacaly potapet?

1 1
možnosti
AB

Plácání, při kterém se autor vyhýbá jasným faktům. Co se třeba zmínit o tom, že za válkou v Sýrii stojí především nález velkých ložisek ropy na Izraelem okupovaných syrských Golanských výšinách? Rázem se nám spousta věcí ekonomicky i politicky vyjasní. A to je jen jeden případ z mnoha. O prachy jde prostě až v první řadě. Nic víc a nic míň.

10 1
možnosti
KS

Nemyslím si, že by Rusové organizovali migranty. Ale svým působením v Sýrii nepochybně dávají dalším lidem minimálně důvod pro opuštění Sýrie, navíc potřebným směrem. Když totiž miliony lidí vzaly zavděk táborem v Turecku nebo Jordánsku, mohlo by jim přijít na mysl i Rusko, které je mnohem blíž než Evropa a není tím směrem ani metr moře.

1 1
možnosti
VK

Zase vidíte, sháníte nějakého viníka na uprchlickou krizi. Kdo migranty přijímá. kdo je tu vítá. Je to bohužel jenom naše vina. UNIE, která má k dispozici nejmodernější techniku, vyspělou civilizaci se nechá zotročit snědými mužíky?

1 1
možnosti
Foto

Myslím, že jste smatlal páté přes deváté...

11 1
možnosti
VK

S hrůzou tady čtu, že druhý nejvyšší představitel NATO ví, kdo stojí za uprchlickou krizí, že uprchlíky UNIE nechce, ale posílá je sem Kreml a nic se neděje.

Zeman uprchlíky nechce, ale je spojencem Kremlu, který sem ty migranty posílá a celé to organizuje.

Nebo, že by je sem posílal Obama? Škoda, že nežije Karel IV určitě by v tom měl také prsty

4 1
možnosti
JR

J16a63r60a 70R50a80n92k

23. 1. 2016 18:51

Ctete spatne, je to o tom, ze Vladimir nemel cas a potreboval vse bojkotovat svym vetovanim v OSN, potreboval cas na ukonceni OH a Ukrajinu, Janukovyc v breznu 2014 zmizel i s rubly;-(

0 0
možnosti
VK

Pořád hledáme nějakého viníka a jenom čumíme. Ještě někdo napíše, že i Merklová je spojencem, Kremlu, což by v této konspirační teorii nejvíce sedělo. Vážení, to co se děje v UNII, je jenom naše vina a svou nerozhodností a neschopností vedoucích činitelů EU se hrneme do záhuby. Je to bohapustá neschopnost a impotence všech představitelů EU. Jedinou záchranu vidím ve vyhlášení celoevropského referenda o tom zda přijímat nebo nepřijímat uprchlíky a následně jakým humánním způsobem je poslat zpět.

8 0
možnosti
SB

Přesně tak!

Zarytí příznivci EU tady říkají, jak je EU silná a jaká je to opora evropské civilizace a hlavně jaké je to ochrana proti Ruska a jak bychom bez té EU byli proti Rusku bezradní, ale potom mi ti samí příznivci EU tady řeknou, že ten přísun uprchlíků do Evropy organizuje Rusko.

A už mi žádný příznivec EU neodpoví na otázku, jak se srovnává ten výrok, že EU je silnou záštitou proti Rusku, s výrokem, že Rusko organizuje nějaký proud lidí, kteří chodí k nám, a my, kteří jsme podle příznivců EU o tolik silnější než Rusko, proti tomu nic neděláme.

Kdyby EU byla silná, tak by se Putin mohl stavět třeba na hlavu, ale nic by nezmohl. Takže buď za tím Putin není, nebo je ten putin silnější než EU, když ta mu to dovolí. Třetí možnost nevidím.

Pravdu máte Vy, že zakopanej čokl je jen a jen v naprosté neschopnosti EU jako instituce a nás všech jako lidí, kteří tu instituce tvoří.

3 1
možnosti
Foto

O51t53a 86B12l86a31ž95e52k

20. 1. 2016 12:25

Ať už je současná migrace spontánní nebo organizovaná kýmkoliv, obrana a ochrana je možná. Ovšem to by EU musela být funkční. Dojde-li k jejímu rozpadu, jistě budou mít v Kremlu radost. Podstatné je, nakolik funkční je a bude NATO. Přejme si aby bylo.

11 0
možnosti
SB

Přesně tak. Zarytí eurohujeři tady pláčou, že Rusko nám tady organizuje nějaký příchod uprchlíků, ale copak ty uprchlíky vozí od břehů Libye k břehům Sicílie ruské námořnictvo? Nikoli, vozí je tam italské námořnictvo, tedy někdo, kdo je v EU a v NATO.

Za co ta EU stojí, když si nechá své vnitřní záležitosti řídit Ruskem?

Jestliže nic proti ruským intrikám neděláme, tak za to můžeme my a nikoli Rusko.

5 1
možnosti
ZB

Karma.Ještě bych připojil vyjádření generála Pavla,který označil Zemanovu teorii o organizované migraci Muslimským bratrstvem za nesmysl a jako největší nebezpečí pro nás označil Rusko.Je zajímavé,že Zeman měl "informace o organizované migraci" před svým "zásadním projevem" v OSN.Proč tehdy neinformoval celý svět,možnost k tomu měl.Jistě,nechtěl být v OSN za hlupáka a tak si své "informace" šetří pro domácí vděčné publikum.Tady je dost tupců,co mu sezobnou z ruky každou hloupost,co plácne.Pokud jde o Zemanův vztah k ženám,ani mě nepřekvapuje,že před svým mandátem žila jeho žena mnoho let daleko od něj,poslouchat denně egoistické žvásty chytrolína,co ví vždy vše nejlíp a má vždy pravdu je jistě nesnesitelné....

9 4
možnosti
VK

Pokud vrcholný představitel vojenského uskupení zná strůjce organizované migrace do Evropy, proč nezasáhne?. Je NATO jenom nato, aby vybíralo daně, modernizovalo nefunkční armádu. Pokud ví, že je to odněkud organizované, proč vojáci z NATO nestojí na hranicích UNIE a nebrání Evropu? To by podle této teorie o organizaci migrantů Rusem s tím musel souhlasit celý Brusel.

3 3
možnosti
Foto

Jen pro zajímavost. Petr Paulczinsky napsal ve svém blogu, že Sobotka je užitečný idiot a jeho blog byl odstraněn z hlavní strany. Zde pan autor píše, že prezident má opilecká prohlášení a je umístěn na titulku. R^

12 3
možnosti
Foto

Na iDNES nic nového pod sluncem...

3 1
možnosti