Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na to, kým je s velkou pravděpodobností uprchlická vlna řízena, jsem tu už psal několikrát. Neboť se musíme ptát: Proč, Kde, Kdy, a Jak. A nejvíc sedí to Proč - Cui bono - motiv.

Kdosi z diskutujících namítá, že pan president, podezřívaný ze sympatií ke Kremlu, nebude přece zase horovat proti jeho akci. Naivní to názor. Naopak, jemu migranti výborně vyhovují, protože si svými výpady proti nim vydělává bodíky do příštích voleb.

Klasika - viz požár Reichstagu.

Samozřejmě je obtížné to dokázat, protože pohrobci KGB (a dalších spolků) jsou nalezlí všude. A mají velikou praxi. Jeden takový, jistý Karel Köcher, působil v Prognosťáku a školil naše vůdce.

Ale vyvrátit?

R^

6 3
možnosti
ZH

Jak Kreml dokaze neuveritelne a bez toho aby to někdo vedel, ridit migracni vlnu do Evropy ? To tedy i nepratelstvi s Tureckem je jen hrany a ve skutecnosti Turci v tomhle kooperuji s Kremlem ? To Kreml ovlada i Afriku a vse tam ridi a smeruje lidi do Evropy ? Proberte se.

6 2
možnosti
TB

Autor zřejmě hulí slušnej matroš ;-D

6 3
možnosti
IM

I98v35o 80M52i20l63d63a

20. 1. 2016 11:43

vzal jste při své pomatenosti a zaslepenému antikremelství, jež ze zásady nebývá výraz víry či světonázoru ale špatného svědomí z vlastních hříchů ducha a morálky dřívějších i čerstvých, v patrnost bezmála dva miliony uprchlíků před běsněním majdanských neonacistů a zprávy o ojetinách s muslimskou posádkou, které projíždí Ruskem na sever? ne, určitě ne, to by se Andělce nelíbilo, viďte...

0 6
možnosti
ZH

Minusari by měli vysvětlit toto:

"Při bližším pohledu na celý způsob provedení akce je evidentní, že se jedná o jedno z nejúspěšnějších aktivních opatření pohrobka KGB, tedy nynější FSB, protože tak Rusko vede válku jak za Asadův režim, kterým si plní své mocenské zájmy ve Středomoří, tak zároveň uprchlíky vede hybridní válku proti Evropě." To je jako ze to ridi CIA, ze to ridi Muslimsky bratrstvo, ze to ridi Astar Seran.......... Ne ridim to ja ;-D Je to konspiracni blabol. To ze někdo nesnasi Zemana a kremelskou suitu, tak by nemel zaroven i zahazovat mozek. Tohle je pak stejna uroven argumentace jako u kremlobotu.

2 4
možnosti
PM

Mno jo, psát pravdu se v tomto státě moc nenosí a ruští noshledi se sem slétnou jak vosy na turecký med ;-)

4 3
možnosti
PM

Nakonec důkazů o organizaci uprchlické vlny ruskem jsou hromady a vše do sebe dokonale zapadá, ostatně není náhoda že IS získal vliv těsně po okupaci krymu a uprchlická vlna přišla ve chvíli, kdy vůči rusku začaly velmi dobře účinkovat ekonomické sankce...

4 3
možnosti
PM

naprosto jasné a všeobecně známé, však také putinovým šaškům může skoro prasknout žilka ;-D;-D;-D

5 2
možnosti
ZH

Zemana nesnasim a kremelska politika je mi odporna, ale tohle je konspiracni teorie spiknuti az na pudu.

1 3
možnosti
PM

:-) ale no tak, snaha se ztotožnit s určitou stranou s cílem zpochybnit její postoj je běžná taktika, to známe...

3 1
možnosti
JH

Takovou snůšku blbostí jsem tady ještě nečetl. A že se tady vyskytují exoti. Zdar vašemu konání, to by každý nedokázal.

8 3
možnosti
Foto

Tak po Čečně, Beslamu a Moskevském divadlu s černými vdovami Rusové musejí milovat muslímy až na půdu.

Možná, že by stálo za to nejdříve se porozhlédnout po ruském tisku, než napíšu, že invaze uprchlíků je organizována a řízena Moskvou.

3 4
možnosti
JR

J46a92r71a 74R54a35n19k

21. 1. 2016 2:42

Pane Rezniku, ini jsou Cecenci i ve vedeni ISIL!!

0 0
možnosti