Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Co Buh cini, dobre (predvidave) cini. A ze se z jeho vule stal prezidentem M. Zeman, na zaklade toho co jsme mi lide Bohu nabidli, ma sve zaklady ve 'spolecenske fyzice', kterou vytvoril sam Buh.

1 2
možnosti
OK

Bůh ví, co, komu a proč do jeho hlavy dá.

4 0
možnosti
Foto

Konečně zase nějaka show, alternativní historik a poeta -sudetak Vaclavek spolu s rudonosým Zieglerem a spolu s kanadany a aktivnimi duchodci bavi. ;-D

6 7
možnosti
OK

Raději přejděte ke sbírání pivních etiket.

5 1
možnosti
SN

:-)....Pane autore ! To Vaše myšlení je posunuté úplně mimo reálný svět! Kde žijete? Vy nemáte internet, nesledujete průběžně co se děje ve světě? Samozřejmě internet máte, ale nic nechápete!

Jednak ostouzíte presidenta, to nesvědčí o Vašem dobrém vychování, a Vaše vývody ohledně migrace jsou úplně mimo.

V politice se nic neděje náhodně: Byly nějaké problémy na bl. Východě když tam vládli diktátoři ? Nebyly. Utíkal někdo v houfech i když mohl. Neutíkal. Pak přišlo "arabské jaro". Kdo ho podporoval, odpovězte si sám. Amerika potřebuje Evropu slabou, hospodářsky zdevastovanou, jeden konkurent na trhu ubude. A běženci......do Ameriky na gumových člunech nedoplavou. Proberte si to ve své hlavince !!! RvRvRvRvRv

2 5
možnosti
VV

Dobrý den , píšete hezky , čárky v pořádku ale takovou snůšku divností by člověk pohledal , prosím doplňte si vzdělání , začněte rokem 1850 , Evropu , budete se divit jak strašně jste mimo mísu . Věnujte se vztahu VB a USA .

6 3
možnosti
MD

Chybi vam tam, ze CESKY prezident Zeman je v primem kontaktu s cikany majicimi CESKEHO obcanstvi, jako sefy skupiny prevadecu migrantu a tak spolu s Putinem, navzdory silnemu odporu Arabskych emiratu a Turecka sem pasuje EKONOMICKE migranty za ucelem naprosteho rozvraceni EU. A to vse ve ZLEM paktu s nemeckou kanclerku, ktera se osobne ujala tisku pozvani na tiskarske rotacce domaci nemecke vyroby.

6 3
možnosti
SB

Jeden příspěvek jsem již napsal, druhý ještě napíši:

Tvrdíte, že Zeman je prodloužená ruka Moskvy a zároveň že Moskva svými intrikami podporuje tuto migraci.

Přitom Zeman proti této migraci vystupuje.

Trochu protimyslné, aby prodloužená ruka Moskvy vystupovala proti něčemu, co Moskva zákulisně organizuje a podporuje, nezdá se Vám?

17 2
možnosti
MV

M15i82l59a60n 34V14i89k

20. 1. 2016 8:13

On celý ten článek je pitomost za pitomostí.

7 3
možnosti
SB

Pokud bychom připustili, že migrace muslimů do Evropy je organizována Kremlem, jak píšete Vy, tak já se Vás ptám, na co nám je taková EU, která se tomu neumí ubránit.

Pokud má být EU životaschopná, nemůže se vymlouvat, že Kreml tohleto nebo Kreml tamhleto. K životaschopnosti vždy musí patřit schopnost ustát nějaké intriky. Už od dob prvních států, tedy prvních starověkých otrokářských civilizací platilo, že války proti sobě vedly státy nebo uskupení států jenom někdy, ale intrikovaly proti sobě prakticky vždy, tedy i v době míru.

Myslíte si, že Karel IV. byl nejmocnějším mužem Evropy své doby proto, že propti němu nebylo intrikováno?

Nikoli, vážený. On jím byl proto, že ty intriky ustál.

Chcete EU považovat za skutečnou sílu, za vůdčí sá ̈ílu evropské civilizace, a zároveň naříkáte, že ji Rusko rozkládá svými intrikami?

V tom případě asi ta Evropa za moc nestojí, když nějaké primitivní intriky neustrojí. Chybu v tom případě hledejte v Bruselu, že se neumí ochránit, a nikoli v Kremlu, že dělá to, co státy proti sobě dělaly vždy, tedy že intrikuje.

Já neplatím daně do Moskvy jako nějaké výpalné za to, aby Moskva milostivě upustila od svých zákulisních čachrů. Já platím daně do Prahy, a potažmo tedy i do Bruselu za to, aby tady existovaly armády, bezpečnostní složky, tajné služby a politické elity, které by mě před intrikami Moskvy ochránily. A když ta Evropa bude těmi moskevskými intrikami rozložena, nezeptám se Kremlu, jak si mohl dovolit takovou drzost, nýbrž Bruselu, proč po celou tu dobu spal a co za ty peníze daňových poplatníků dělal.

19 3
možnosti
JR

J58a27r82a 18R41a20n37k

21. 1. 2016 2:51

Pane Benesi, pokud to i od pocatku 2011 nebylo organisovano Ruskem (tu moznost Vam dam), proc vetovalo a nechalo dojit k milionu uprchliku do Evropy, prestoze jsme uz vsichni vedeli v roce 2014, ze v zachytnych taborech jsou 4 miliony a utikaji pred Asadem, pak tam hrdina vlitnul na podzim bez jakehokoliv ptani OSN8-o

0 1
možnosti
Foto

Zasloužená karma. Mluvíte mi z duše. EU[>-]R^ Pátá kolona se tu ale brzy zjeví, uvidíte.

7 9
možnosti
JV

Karma a souhlasR^R^

6 4
možnosti