Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Myslel jsem, že Ivan už je doma. Teď měl jít domů Sam. Jenže Sam se ujímá opuštěného po Ivanovi...?!! "S USA na věčné časy a nikdy jinak".

0 1
možnosti
Foto

tedy dvacet pět let, jsem žil v časech brutální komunistické diktatury, po níž tu zůstaly hromadné hroby, rez ostnatého drátu, stín šibenic, strach, bída a všudypřítomná špína a lež.

Zdroj: http://vaclavek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=530341

Jen upřesním. Od roku 1948 až do pádu socialismu bylo popraveno 200 lidí. Z toho 194 komunistů. Kde jsou ty hromadné hroby? Tak že nepřehánět. Ne, že bych se vražedných komunistů zastával, ale bylo by zajímavé číslo, kolik lidí přímo či nepřímo zahynuli a stále umírají šířením "demokracie po světě Spojenými Státy.

0 1
možnosti
JP

S tou demokracií USA by mě to také zajímalo, oni dodneška hodnotí stav demokracie ve světě, jenže tím se už myslí ta nová tyranie pokrokářství, asi spíš "démonokracie".

Podle mých údajů bylo za komančů u nás popraveno 240 lidí, 511 novorozeňat politických vězeňkyň, 8000 muklů ve dolech aj., 600 zatčených při výslechu, 500 zemřelo při přechodu hranic, 250000 bylo dlouhodobě vězněno a přes 400000 uprchlo ze země... Myslím, že na naše poměry to stačí, 80 tis.prošlo uranovým peklem a skoro 9000 zemřelo krátce po propuštění.

0 0
možnosti
Foto

Za dodávaný uran Sovětský svaz skutečně platil, zpočátku i hodně a nerad. Za uranpřicházelo zboží, které ve vzájemné obchodní výměně nebylo ničím zvláštním.

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma.:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Pěkné.... karma a sdílím....

4 0
možnosti
AF

A jaký asi tak bude účet za EUROHUJERISMUS v tomto století ???

Vládne nám orwellismus a zloduši, kteří postupně napomáhají likvidovat, co předkové budovali po dlouhá nelehká staletí !

1 6
možnosti
Foto

Ano, českou ekonomiku jako takovou lze považovat za nejvýkonnější na světě. 300 mld. za nacistickou okupaci, 300 mld. za bratrskou pomoc, 300 miliard za tunelování. Atd.

1 1
možnosti
Foto

Naprostá a bezvýhradná karma.

Nicméně jsou ještě škody, které finančně vyčíslit nelze. Jde o morální devastaci národa. Jak správně psal Pavel Tigrid, první pecka ve 20. století byla Mnichovská dohoda a naše podvolení se, druhou bych s dovolením přidal postoji naší věrchušky po 21.srpnu 1968, kdy nás v Moskvě prodali naši "vrcholní" představitelé, kteří měli naprosto neuvěřitelnou důvěru svých občanů vzdor tomu, že to byli všechno komunisti. /možná to tak dopadlo právě z tohoto důvodu/.

Je tragické, že po pouhých 25 letech se začínají dějiny překrucovat, že ten socík vlastně nebyl tak úplně zlý /všichni měli "práci", "nebyli" bezdomovci, pivo stálo 1,70 Kčs, a kdo držel ústa, toho režim nechal na pokoji/. Nebýt těch mániček a bloudů kolem Václava Havla, tak jsme to mohli tlouct až do dneška s Miloušem v čele.

11 0
možnosti
Foto

Lze pouze gratulovat k poznatku, že vrcholní komunisté po 20 letech budování komunismu v Československu měli "naprosto neuvěřitelnou důvěru svých občanů".

0 3
možnosti
Foto

Je velmi sporné brát přepočítávací kurs, používaný ve výpočtu nákladů spojených s pobytem sovětských vojsk jako škodu. Je totiž jasné, že kdyby zde nebyla sovětská armáda, tak by jí musela nahradit její činnost československá armáda. A to by také stálo majlant. Třeba by bylo nutné zvýšit povinný počet roků vojny pro brance na tři roky. Včetně dalšího ideologického vymývání mozků na vojně, ekologických škod atd. Máte snad doloženo, že československá armáda se chovala vůči životnímu prostředí ohleduplněji?

A tak to máte se všemi čísly uvedenými ve Vašem výborném bilančním článku. Klidně lze uvést, že mizerné splácení kubánského aktiva je výsledkem amerického embarga. Mizerné splácení ruského aktiva pak tím, že jsme si nepočkali na lepší výkon ruské ekonomiky za Putina.

0 10
možnosti
VK

Činnost sovětské armády by musela nahradit československá? Houby! Nemusela. Jakou činnost? Bránit nás před kapitalismem? Vy si to v těch hlavičkách nesrovnáte. Už aby tahle vaše generace odešla.:-P

12 0
možnosti
SS

To se mistnim obdivovatelum Putina a komunistu libit nebude ...

7 0
možnosti
Foto

Mně se to líbí a moc.

0 2
možnosti