Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

7 15
možnosti
RK

R44a94d19e62k 65K98a63r82a72s

13. 4. 2017 14:02

Tak to se nedivím, vašim masážím se to dost podobá;-D

6 3
možnosti
JK

K nepoužívání kazetové munice se sice zavázala většina států světa, ale ti hlavní hráči (USA, Rusko, Izrael, Indie, Čína atd.) tento závazek neučinili. Fosforovou munici hojně používá třeba Izrael. Pohoršení nad tzv. amatérsky vyrobenými barelovými bombami popravdě řečeno nerozumím. Nefungují jinak než "opravdové" bomby profesionálních armád.

6 0
možnosti
AK

Další kdo bez důkazů odsoudil a tleská napadení jiného státu bez vyhlášení války, souhlasu RB OSN nebo pozvání legitimní vlády.

Za mne tedy RvRvRv

Co je na ruském postoji v OSN zvláštního?

Říkají, že napřed je třeba vyšetřit kdo a pak teprve přijmout odpovídající rezoluci.

A vetovali přijetí rezoluce která rozhodla o vině Sýrie bez jakéhokoliv předchozího důkazu. Logické, rozumné stanovisko.

Všechno jsou totiž jen dohady.

V čem je méně pravděpodobné, že pachateli jsou saudská tajná služba ve spolupráci s islamisty?

V minulých 2 letech bylo přece prokázáno, že islamisté plyn použili a odkud byl. Pro Saúdskou Arábii je přece poplivání Asada a vyvolání současné protiasadovské hysterie obrovský přínos.

Takže když si položíme otázku komu ku prospěchu, bezpečně můžeme škrtnout Asada i Rusko.

Nebo snad někdo může říct proč by byl Asad tak blbý a ve chvíli, kdy má celkové vítězství nadosah, proč by poštval proti sobě celý svět?

18 5
možnosti
Foto

Kdo že překáží tomu, aby se věc vyšetřila: Ono i v našich médiích se dozvíte, že to RF žádá. Ono je to totiž jednoduché: najít střepiny bomb, ze kterých lze bezpečně určit, kde byly vyrobeny a co obsahovaly. K tomu se jaksi nikdo nemá, že? Je to přeci na území, které ovládají ti "správní" teroristé, ne? Ti spřátelení, pokud vím. Tak do toho! A pokud by to měly být bomby, tak jedině barelové a ty se shazují z vrtulníků a ne z letadel. To nemluvím o těch "důkazech" okolo.

8 8
možnosti

Jasně RF žádá...asi jako v sestřelení MH-17, taky pořád žádala a když mezinárodní společenství žádalo mezinárodní tribunál, postavila se na zadní...Rv

9 4
možnosti
ON

Už když jsem to četl věděl jsem že se to naším proruským a proislamistickým spoluobčanům líbit nebude. A je to tak.

0 0
možnosti
JN

To víte, my proti vám islamistům furt něco máme.

6 0
možnosti
Foto

No jo, Šumperské daily napsaly, že útok byl provedený ruským sarinem, tak je to nezpochybnitelná pravda, alespoň pro pana Václavka. Ono to tak nejspíš vůbec není, ale propaganda už to zpracovala takto, tak jí v tom budeme slepě pomáhat, že, pane Václavku?

8 8
možnosti
ON

A vy tvrdíte podle kterých důkazů že to tak nebylo?

0 0
možnosti
Foto

Blog je, bohužel, argumentační podraz.

Vychází z přesvědčení, že se odehrál útok chemickou zbraní a že ho provedl Asad.

Ovšem nic z toho není vůbec jisté.

17 8
možnosti
JK

Tento příspěvek je bohužel prost jakékoliv argumentace a vychází pouze z přesvědčení, na rozdíl od blogu, který předkládá pádné argumenty a je podložen fakty. Místo prázdného výkřiku by bylo vhodné aspoň některé argumenty zodpovědně a sofistikovaně vyvrátit, pokud to lze.

4 10
možnosti
Foto

Souhlas, až na to, že nevěřím, že by OSN něco vyřešila. Já si totiž vůbec nevzpomínám, kdy naposledy vůbec něco vyřešila.

7 2
možnosti
Foto

OSN vyřešila masakr ve Srebrenici.

Ale jen jeho následky.

Nizozemci tam byli za OSN na dvě věci a jistě víte, na které.

2 1
možnosti