Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Z blogu je vidět, že komplexem a arogancí trpíte především vy.

4 7
možnosti
Foto

Pan autor trpí nějakým komplexem? Popisuje zvyklé chování hlavy státu, člověka, který jím pohrdá jen proto, že pracuje a vydělává peníze na to, aby tenhle stát fungoval. Autor nejspíše nekrade a nedomlouvá nějaké špíny jako ti, kteří se okolo hlavy státu pohybují.

A arogance? Pusťte si nějaký presidentský projev na náměstí.....aspoň budete mít mustr a pak srovnávejte.

11 1
možnosti
MD

Mene dokonaly dacan je mensi dacan. Takze zaplat 'panbuh' za Zemana a Babise.

2 1
možnosti
JK

Ano, "bánbůh" nám připravuje různé zkoušky. Proč našemu národu vnuknul zvolit si toto nevím, ale určitě také "sprásknul ruce", že až takové utrpení si nezasloužíme.

2 1
možnosti
Foto

J92a74k91u93b 86R50o25t43h

10. 5. 2017 8:06

Tak jsem, jako ostatně většinu dnů, vstal ve čtvrt na sedm v noci, v sedm v noci začal pracovat a páč jsem tím pádem neslušný člověk, ba přímo hajzl, vydělávám na plat slušného a v sedm v noci spícího prezidenta. ;-D

12 3
možnosti
MV

Vy jste hezky mimo. Zeman mluvil o ránu, vy o podvečeru.

Ta vaše kritika Zemana za každou cenu už je fakt křeč. ;-D

4 5
možnosti
Foto

Jsem rovněž to pako, které vstává dříve než pan president. To vše proto, abych svou prací pomohl těm, kteří vydělávají a odvádějí daně, z kterých je on placen.

9 2
možnosti
Foto

J24a23k53u68b 40R60o53t70h

10. 5. 2017 8:06

Vidím, že jsem napsal vlastně totéž. Inu tak.R^

3 1
možnosti
MS
Foto

Karma a souhlas. Není co dodat.:-)

8 2
možnosti
JV

Přesně popsaná osoba, co se toho času povluje na hradě!

Karma jako Brno R^R^R^

6 1
možnosti
Foto

Opět, již poněkolikáté, bych se přimlouval za to, že ten nejvíce diskutující by měl po sobě své příspěvky číst a opravovat. Přeci jenom, když už je pod nějakým blogem třeba až 55% (nekecám, tak to bývá) příspěvků od jednoho člověka a z nich dobrá polovina s překlepy, bez diakritiky, nebo chybami, tak to zdejší úrovni velmi škodí. A pokud je to nad technické, nebo intelektuální schopnosti pana Hermánka, tak snad by mohl sebekriticky trochu svou aktivitu omezit. Tak by se vůči zdejším blogům zachoval státnicky (zdůrazňuji - nechci aby omezil své příspěvky, ale aby je zkulturnil), když už to jeho guru na Hradě neumí udělat vůči této republice.

8 0
možnosti
JP

Pane Flaško, jako vždy, kecáte minimálně z 55%.:-)

3 1
možnosti
JK

"Komu tím prospějete". To není replika z Pelíšků, jak by se mohlo zdát, ale výrok Babiše z Interview ČT24 ze dne 4.5.2017. Zdá se, že tedy kulturně vzdělán je, neb výrok použil v podobném kontextu a ztotožnil se tak s postavou majora Šebka (Donutil) v zásadní obraně vymožeností socializmu (Babišizmu).

2 0
možnosti