Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ako sa dáva antikarma?

0 0
možnosti

Multikulturalisté podporující islám budou mít z vašeho blábolu radost.RvRvRv Nejsem příznivec pana Okamury, ale v tom výčtu národů porobených islámem má plnou pravdu.

Ale zajeďte si do Egypta a zeptejte se koptských křesťanů, jak jsou muslimové "mírumilovní".

Ideologie islámu je pane autore jen jedna a pokud by takto jako vy uvažovali všichni Židé, žádný Izrael by nevznikl.

6 0
možnosti

P36e51t48r 57B65u81r65i48a43n

15. 9. 2017 13:52

Pokud je po matce Čech, přesněji Moravák, nemůže být u nás ekonomickým migrantem. Maximálně repatriotem.

3 0
možnosti

Islámský terorismus je samozřejmě zlem, ale Okamura kromě prázdných výkřiků žádné řešení nenabízí. Je to jenom tlučhuba, demagog a populista.

1 1
možnosti

Jaké jiné řešení by jste ještě chtěl nabídnout než zakázat islám a stavění mešit, prostě omezit kořen všeho zla? Když to jde v jiných zemích proč by to nešlo u nás? Jen musíme mít odvahu to udělat. Dokud jich tu není milion, pak budeme v prcině jako evropa.

Možná by pomohlo založit další neziskovky, které by je začaly přemlouvat aby přestali vraždit. ;-D to je to řešení?

0 0
možnosti

Karma.To,že Okamura je nevzdělanec není nic nového a to,že mu další nevzdělanci,kteří o historii nic neví tleskají také není nic nového....to,že jím uvedené civilizace nezničil islám,ale ve skutečnosti křestané je už pro někoho bezvýznamný detail...

5 6
možnosti

Nechci se zastávat Okamury, ale v něčem je přesnější.

Římané místní kultury po dobytí neničili, ale ponechávali určitou autonomii (ne politickou), zatímco islám tvrdě vnucuval své náboženství jako výlučné. Proto lze za definitivní konec egyptské civilizace (ve smyslu kultury, ne vlády) považovat ovládnutí islámem. Analogické je to s řeckou civilizací.

Pokud se mluví o římské říši bez upřesnění západní/východní, je jejím koncem jednoznačně pád Byzance, o kterém Okamura psal. Zaměňovat to za pád západořímské říše je hrubý faul.

6 0
možnosti

Konec egyptské civilizace má na svědomí Byzanská,tedy "východořímská říše",tedy křestané.Klasická římská civilizace,tak jak ji známe se také stala obětí křestanské ideologie a Byzanská říše,je už pouze nástupce "barbarského" Říma.Tomu zasadili smrtelnou ránu další křestané,tedy germánský kmen Vandalu...první křestané mezi Germány,ariánského,tedy křestanského vyznání....

2 1
možnosti

"Nyní kamkoli upřu zrak, nevidím nic než Jeho. Muslim, Hinduista a Žid všichni se pro mě stali stejnými, všichni se sloučili ve Slávě a Nádheře mého Milovaného Boha.“

-----------------------------

Kecy praštěného intelektuála. On to nějak vidí a má nějakou vizi, která je však zcela odtržená od života a která se jemu z jeho židle, ve které sedí, když to píše, jeví kapku jinak než se z nemocničního lůžka jeví těm lidem, kteří byli zraněni při teroristických činech.

Takových salonních a líbivých frází, že všichni lidé jsou bratři a všichni byli stvořeni jedním velkým Bohem, by dokázal každý člvěk vypotit libovolné množství. Neobstojí však před skutečným pohledem na skutečný život.

Ať se pan autor odstěhuje na rok třeba do Chánova (tam nejde o záležitost náboženskou, ale tamější lidé též žijí jiným způsobem života než většina ostatních Čechů) a uvidíme, zda i potom bude stavět na podobných krasořečnických frázích.

8 4
možnosti