Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J21a45k52u83b 82R41o78t23h

4. 10. 2017 10:22

Veliká, ale skutečně veliká karma a díky.R^ Je opět dodávám - on je mluvčí prezidenta a jako takový NESMÍ vyjadřovat jakékoliv vlastní postoje na veřejné scéně. Takže jsou to zároveň slova Zemanova. :-/

9 0
možnosti
Foto

Ovčáček mi připomíná poněkud zaostalého puberťáka, který se cítí být nadřazen ostatním a předchozích obdobích nedoceněn a nepochopen. A když se dostal na pozici v podstatně nepostižitelné osoby, tak se vyžívá v tom, že uráží a dehonestuje ctihodné osoby, skupiny a národy a s nepřehlédnutelnou škodolibou radostí si vyřizuje účty s nespravedlivým světem a nepřejícím okolím.

Jako malé dítě si užívá ochrany prezidentského "plotu" a zpoza něj vyplazuje jazyk a plive na všechny kritiky. Vůbec mu nedochází, že ten plot má svůj konec a pak bude stát zase sám a bez jakékoliv záštity tváří v tvář napadávaným, ale hlavně tomu nespravedlivému světu.

11 1
možnosti
Foto

To jsou mi ale konstrukce.

0 1
možnosti
JK

Mluvčí prezidenta není zaměstnání, ale poslání, cokoliv řekne veřejně, je jakoby to řekl prezident, zde i potvrzeno mlčením prezidenta.

Opovrhuji prospěchářskými zvrhlíky okupujícími nyní náš symbol státnosti, kteří se neštítí ničeho, ani největší podlosti. S úchylnou radostí kopou do mrtvých, a snaží se vyvolat nenávist. Hradní klan a jim pochlebující politici zvolili strategii radikalizace a rozdělení společnosti (asi jednotné PR) ve jménu hesla: "Lepší 20 radikálních skalních příznivců než 100 nejistých svobodně přemýšlejících voličů."

11 0
možnosti
Foto

Jak jste na tu volební aritmetiku přišel?

0 1
možnosti
VH

Nejsem novinář, k EU mám spoustu výhrad. Přesto mně (stejně jako ostatním slušným lidem s nenarušenou morálkou) i toto přirovnání Ovčáčkovo vadí.

Celé společenství EU, na základě dohod, sleduje nezávadnost potravin (viz poslední vzájemné - byť opožděné - avízo "vaječné").

Nevím, zda jste plně informován, ale podle reálných informací je problém znám již 10 let a EU ponechala tuto dobu k vyřešení výrobcům, tresť používajícím. O řešení se ani nepokusili.

Pořád se Vám zdá Ovčáčkovo přirovnání přiměřené? Pak si, prosím, sundejte ideologické klapky i tmavé brýle.

3 0
možnosti
VH

SORRY!! Hrubá chyba! Úvod mně tak rozčílil, že jsem (aniž bych si všimnul uvozovek) ihned napsal výše uvedený příspěvek (blaf). Ještě jednou se omlouvám.

0 0
možnosti
ZB

Karma.Ovčáček bohužel řekl jen to,co od něho voliči Zemana chtějí slyšet...nejen Ovčáček,ale především ty statisíce podobně uvažujících hlupáku,kteří jsou ochotni podobné hlouposti nadšeně tleskat jsou ostudou a nebezpečim pro naši vlast...

11 0
možnosti
Foto

Skutečně jsou Zemanovi voliči nebezpečím? Vlastně ano, nebezpečím je přece každý, kdo volí jinak, že?

1 5
možnosti
Foto

Pan Ovčáček by zcela jistě váš článek podepsal, protože stačilo zjistit pouhým dotazem na něj, zda odkazem na jeden konkrétní zákaz pěstování chmele chtěl zakrýt jiné nacistické zločiny. Když konstatuji, že ten a ten dotyčný byl kapesním zlodějem, nijak tím snad nezakrývám, že byl i lupičem.

A co se tyče využívání těch a těch nacistů komunisty, tak v tom nám byla příkladem také NSR. které jsme poslali seznam pracovníků nacistické justice v Protektorátu, kteří se podíleli na odsuzování těch jedinců z těch Vaších velmi neúplných seznamů. Můžete si zjistit, s jakým výsledkem. A jeden odhalený spolupracovník kancléře Adenaura, to byl také kvítko.

Zkrátka ty prohřešky, kterých se dopouštěly demokratické státy, je nutné odpouštět i statům totalitním. Padni, komu padni.

0 1
možnosti
Foto

Zdánlivě to s věci vůbec nesouvisí, ale příklad je to docela dobrý. Kdysi jsem kvůli anténam pro mobilní telefony mluvil na schůzi společenství vlastníků. A řekl jsem: " váš dům má lepší architekturu než panelák"

Vzápětí se vztyčil člověk který k antény nechtěl a prohlásil "Vy jste řekl že náš dům je lepší panelák".

Nepatrná změna a jak výrazně změní smysl celého pronášení. I když teď mě nebaví z mobilu googlovat to ovčáčkova prohlášení tak si myslím že vývoj komentářů k němu je podobný

0 0
možnosti
Foto

Mluvčí našeho prezidenta přirovnal naši republiku k Protektorátu Bohmen und Mahren a mluvil o o říši a roku 1943. To jsou fakta, která neokecá ani bývalý agent StB.

10 0
možnosti
VH

Je to zajímavé, prezident, který ze sebe dělá přítele Izraele, a asi jím do určité míry i je, vůbec nereaguje na takové absurdní přirovnání. Nejspíš by mu to sebralo voliče, kterými jsou i vyznavači nacistické ideologie.

Moje máma má takovou osobní vzpomínku, o které se často zmiňuje. Napodzim v roce 1939 ji rodiče jako šestiletou poslali ke strýčkovi, který někde u Čáslevi řídil malotřídku. Důvod bylo, aby měl víc žáků a škola nebyla uzavřena. Strýček měl dost práce, neměl moc času, moje matka chodila si hrát se dvěmi židovskými spolužačkami. Jejich matka se smíchem komentovala protižidovská opatření, říkala,že neví co si ještě vymyslí. Když je poslali do Terezína, tak to moje matka obrečela. Nedávno jsem na internetu našel web o holocaustu, kde popisovali osud snad všech obětí, u těch děvčat bylo uvedeno, že v roce 1944 je poslali z Terezína do Osvětimi, a že nepřežili....

8 0
možnosti
Foto

Nepřeháníte to trochu?

Řekl Ovčáček skutečně 3. Říše nebo to je lidová tvořivost a řekl pouze říše?

0 4
možnosti
Foto

Když to srovnával se zákazem pěstování chmelu v roce 1943 tak samozřejmě musel mluvit o třetí říši. To pouze Vy a Vám podobní se to snažíte stále relativizovat a zlehčovat. S ohledem na ty židovské oběti za války je to od Vás velmi jemně řečeno nechutné.

13 0
možnosti
Foto

Velmi hluboké čtení, děkuji. Ale Ovčáček je mluvčím našeho prezidenta. On ho nevyhodil, ani jeho slova nekorigoval. Celé, jak jste to napsal, platí tedy především pro Miloše Zemana!!

13 0
možnosti
Foto

A bylo co korigovat? Měl by snad prezident korigovat vše to co si lid k tomu přimyslel a přitvořil?

0 1
možnosti