Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P20e36t49r 96J61í40l91e59k

11. 10. 2017 7:24

Pane autore, výborná myšlenka, jenže Rusko to plánuje jinak. Ono tam toho kdo podlehl jeho kampani nevezme, ono si nás vezme jako celek...

4 0
možnosti
DB

a jak to budou dělat jako vylodění v Zátoce sviní??

1 0
možnosti
KS

K72a26r96l96a 80S43u23c90h88á

11. 10. 2017 7:05

pane, já do EU nechtěla a jsem tu doma, tak nasedněte do letadel Vás několik, co si život bez Bruselu, Merkel, Macron a Juncer nedovedete představit, já se bez 5% růstu, který je založen na výrobě aut, která dříve nebo později skončí, obejdu. Tento týden jsem někde četla, že "počítačem oheň nerozděláš"

6 11
možnosti
VS

Ano, sedíte si na zadku a přemýšlíte o nesmrtelnosti chrousta. Typický jednoduchý volič, který si vidí nejvýš tak na špičku vlastního nosu.Rv

2 3
možnosti
TG

A co ještě lepší řešení. Izolovat lidi s jiným názorem do pracovních táborů a ponechat si je jako levnou pracovní sílu?

6 5
možnosti
Foto

Tohle tady praktikovali komunisti. Pokud to navrhujete tak je mi vás skoro líto.

10 4
možnosti
MS

Takže podle vás - Pokud máš výhrady vůči EU, táhni do Ruska, nevděčníku!

Skvělá logika a obdivuhodná argumentační linie blogu.

Mimochodem kromě EU a Ruska existuje ještě spoustu dalších zemí, proč jste je nezmínil? Proč jsou kritici EU neustále spojováni s Ruskem a tím pádem neustále zesměšňováni? To existuje jenom tupě následovat EU anebo Rusko? Nic mezi tím? Poněkud omezený přístup, nemyslíte?

12 6
možnosti
Foto

Ale ona jiná cesta není. Vemte to jen po ekonomické stránce, o tom hlavně EU je. Všude kolem nás jsou a budou EU země. Chcete vozit zboží do Ameriky? OK. A přepravní náklady? Chcete vystoupit z EU a obchodovat s ní? OK. A cla? A nehrajme si třeba na Norsko. Na to, abychom dotovali tzv. Norské fondy (v našem případě české) jako poplatek za vstup na jednotný trh EU opravdu nemáme. Takže kdo by pro náš obchod byl geograficky nejblíž? Rusko. A to by jistě rádo odstranilo cla. Za to získání sféry vlivu by mu to stálo. Takže ono to tak, jak píše autor blogu, opravdu je.

12 3
možnosti
Foto

Já se občas některých .... v diskusi zeptám, proč už tak tedy neučinili a vždy jen zarytě mlčí. Ale to je taky vypovídající. Karma.

9 0
možnosti
ZB

Karma.Je opravdu zajímavé,jaké spolky si notují v "boji proti EU",co "vlastenec" to rusofil a volič Zemana...a nejvíc komické je,že na Slovensku "bojuje proti EU" Kotleba,kterého Zeman označil za fašistu...;-)

10 2
možnosti