Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^s těmi sbírkami víček je to vážně ostudné-stát který se neumí postarat o své potřebné ale stará se o cizí8-o?

0 0
možnosti
Foto

takže okamura fuj a jeho voliči jsou taky fuj , no to nemusel být tak dlouhý blábolík , no a ty víčka vzhledem k tomu co spolknou tzv. neziskovky, jsou vlastně taky fuj

3 0
možnosti
JR

J82a79n 54R51á81ž

8. 11. 2017 12:08

Nuda!

I když připomenutí absurdnosti, že se sbírají víčka na pomoc nemocným dětem v ČR, ale na tak zvanou humanitární pomoc kamsi do Afriky je peněz dost, není od věci.

4 2
možnosti
BV

Řekl bych, že pán zřejmě vůbec nepochopil ironii. Anebo pochopil - a chce ji přebít "ještě větší ironií"... Ale vzhledem k "inteligenci" podporovatelů SPD nepovažuji ani tu první možnost za až tak nepravděpodobnou...

1 1
možnosti
PN

P14e64t97r 91N60e24d79o16m54a

7. 11. 2017 21:14

Ano uprchlici jsou u nas vzacni jako panda, ale to nemusi trvat vecne. Sorosovi multikulturni svazaci v EU to nevzdaji a najdou cestu jak je sem dostat. Napr. harmonizaci socialnich davek pro africke/muslimske migranty v EU. V zemich kde jsou nizsi prijmy a davky by mohly byt pro migranty dorovnany z rozpoctu EU. A povinnost uprchliky prijimat by se mohla uzakonit.

3 1
možnosti
BV

>>Sorosovi multikulturni svazaci<<

Hm. Že by promluvil člen Pitomiovy xenofobní hitlerjugend?

1 1
možnosti
Foto

V66í52t 89T15i13c71h18ý

7. 11. 2017 14:09

Já jsem Okamuru Lobotomia taky nevolil, ale jsem rád že v parlamentu je. Spočítal jste to na 300 mega, ale to i prasečák v Letech bude stát víc. A jestli nevidíte ty baby v šátcích co vodí do školy ty ošátkovaný holky, nebo modlící se chlapce v parku tak buďte rád. Já je občas vídávám a rád nejsem. A zkuste si zajet do němec, tam je uvidíte na koberečcích i u benzínový pumpy. A když jde v Rakousku na procházku mateřská školka, tak je to tak půl na půl a je otázkou jestli za 20 let se asimilují, nebo bude Kelišová volat už se perou, voni si ty držky rozbijou.

5 2
možnosti
BV

Omyl. Ten pán se nejmenuje Okamura Lobotomio, ale Pitomio Lobotomura.

1 2
možnosti
Foto

to je na dost dobrou karmu:-)

1 1
možnosti

Na to, být odpůrcem SPD, není potřeba moc... stačí nepřemýšlet (proč bojovat proti uprchlíkům, když žádné nemáme ;-D), urážet, zesměšňovat. SPD s jeho poslanci i voliči je oproti jeho odpůrcům jako vědecký seminář atomové fyziky oproti dodávce s 30 stavebními dělníky.

1 3
možnosti
BV

Omyl. Poslance SPD opravdu není třeba urážet a zesměšňovat je. Oni se totiž uráží a zesměšňují sami. Opravdu jste si toho nepovšiml?

A co se týče vaší úvahy o průměrné inteligenci členů resp. voličů SPD a jejich odpůrců... řekl bych, že jste natolik vedle, že musíte být evidentně natolik typický příznivce SPD, že se vaše inteligence podílí na průměrném skóre inteligence příznivců SPD opravdu více než... dostatečně.

0 3
možnosti
VM

;-D A stejné peníze zaplatíme za sektu Pirátů a ostatní sekty a nakonec i za tu sektu Babišovu. ;-D Tak vo co de? A nebo jste měl jen nepřekonatelnou potřebu, jak je to momentálně IN, kopnout si do SPD?

8 1
možnosti
Foto

No, pokud někdo založí podstatu své strany na muslimských imigrantech, kterých je u nás zhruba 11 nebo 12 a vytříská z toho volební kapitál ve výši, kterou autor uvádí, je docela vhodné toto stále připomínat.

Kritický příspěvek nemusí být kopanec. Ale chápu, že příznivci SPD toto nechápou.

6 1
možnosti
Foto

Díky za článek, výborný rozjezd dne u kafe.....R^

1 2
možnosti