Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaký by měl být prezidentský kandidát?

Samozřejmě jako Miloš Zeman

3 0
možnosti
Foto

To je jasné, jako to, že dnes večer slunce zajde a ráno zase vyjde. A tak stále dokola, i když vždy v jiném čase.

0 0
možnosti

Redakce podporuje vulgárnost bloggerů - pokud je to vulgárnost zaměřená proti prezidentu Zemanovi.

Domnívám se, že tento článek by měl být odsunut do propadliště dějin.

1 1
možnosti

Takže jste mě prásknul redakci Vy, vážený mínusující pane Matuško, autor, nebo pan Haluza?

Vy taky obhajujete vulgárnost proti prezidentu Zemanovi?

0 0
možnosti
LH

A co byl potom VH? Symbol ctnosti?

1 0
možnosti

Čo rozumiete pod tým slovom *konstituční monarchie*, resp. čím by se - ve Vašem pojetí - lišila od současné demokracie s přímo voleným prezidentem?

- to jako, že by do smrti či svého usnutí panoval král Karel?

0 0
možnosti
MB

V porvé řadě jde o to, zda a k čemu prezidenta vlastně potřebujeme ? Přímá volba, je důvěrou části voličstva - nedomyšleným klínem do systému . M.Zeman se permanentně pokouší o prezidentský systém - pak to logicky skřípe, viz zahraniční politika. Následně, je krásně vidět, ono štěpení veřejnosti. Část jej obdivuje, další proklínají. To, je hluché místo soudobého systému - podobně, jako když hráči vstoupí na led - 1/3 se hraje hokej a potom výrazný hráč řekne - Dejte balon, teď na bruslích budeme hrát kopanou. To vytváří permanentní řetězec - prezident určuje orientaci, jak vykouřit brouka Kůrovce, kde postavit most , jak otočit splavnost kanálu, s kým obchodovat. Usne v klenotnici, hůlkou ukáže směr premiérovi, další hůku ocení. Co s tím ? ...Skutečně, asi osvícenou monarchii ... Kde, ale vezmene monarchu ? - současný tmář je prosvícen už dostatečně ! ...:-)

1 0
možnosti
Foto

Moc pěkně jste to spletl dohromady, jako když pejsek s kočičkou pekli dort.

Problém je pouze v tom že vám to budou věřit pouze ti již přesvědčení Zemana nevolit. A ti kteří o tom přesvědčení nejsou, na vaše řeči stejně nebudou dbát.

0 0
možnosti
Foto

Zasloužená karma. Jen malá maličkost - není dobré podceňovat nepřítele, je to zásadní věc, která prohrála spoustu válek. Zemanova nekampaň je z mého pohledu jeho nejlepší kampaň jakou mohl vymyslet, protihráči se odkopou, největší konkurent se ztrapní fíkusem a je dost času se připravit na druhé kolo, zatím co ostatní přemýšlí o tom jak se do toho druhého dostat.

0 0
možnosti
Foto

A co kdyby 2. Kolo nebylo zapotřebí?

0 0
možnosti