Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 2
možnosti

8-ojsem netušil že se Hašek narodil v roce 1620;-D

2 1
možnosti
KM

Po přečtení této "kolosáné hovedziny" jsem přesvědčen, že pro autora by asi bylo nejvhodnější vyhledat nějaké uzavřené psychiatrické zařízení bez přístupu k informacím z reálného světa.

A ve vlastním zájmu, tam pak raději setrvat po celé funkční období nejvyššího ústavního činitele, jinak hrozí nebezpečí že projevující se stres může způsobit, že tuto dobu patrně nepřežije.

...ačkoliv na druhou stranu duh Homo sapiens by tato ztráta asi nějak zvlášť poznatelná nebyla.

7 2
možnosti
VM

V30á73c33l61a26v 69M56a54c98h

13. 2. 2018 12:11

Původně jsem chtěl napsat že tento článek dokazuje že ubožáci stojí na obou stranách barikády. Niméně není tomu tak, ubožáky sice opravdu nalezneme na obou stranách, ale článek to jednoznačně prokazuje pouze tvrzení, že na straně kde stojí autor se nachází alespoň jeden ubožáček.

7 1
možnosti
LB

Dosud jsem tápal, ale po přečtení tohoto blogového příspěvku se budu kát a zcela změním svoji politickou víru a budu se všemi silami snažit vymanit z okovů primitivismu, ve kterých vězím.

Pane Václavku, jak to jen děláte, že jste tak inteligentní, vtipný, že tak jasně dokážete vyjádřit své myšlenky a pocity? My zemandrtálští špatně chápeme, tak prosím o nějaké polopatické vysvětlení.

P.S: A hodně pište, ode dneška Vám visím na rtech, protože inteligentů s pravou politickou vírou, jako jste Vy nikdy není dost!

8 0
možnosti
SP

Nic primitivnějšího by nebylo?

10 2
možnosti
FS

Trochu silné, ale proč ne? Když může hradní mluvčí či jiní již léta titulovat polovinu národa jako "pražskou kavárnu" (zřejmě si vysnil, že ta polovina národa leží celý den v nějakém kavárenském podniku, nepracuje a kuje pikle) tak pak mohou vzniknout i jiné charakteristiky té druhé poloviny národa - a celkem trefné....

2 6
možnosti
JU

J29o15s13e30f 52U23l57m78a88n

13. 2. 2018 10:40

Slyšel jsem o tomto druhu. Jeho přirozeným nepřítelem jsou zejména Homo Solaris.

3 0
možnosti
VM

V85á15c18l23a73v 89M66a16c91h

13. 2. 2018 11:23

kdepak jedná se o Homo cacobonum soroseus

3 0
možnosti
MJ

Sranda musí být ikdyž Zemandrtálský polobůh straší na hradě R^

2 2
možnosti
Foto

A pak kdo tady hloubí příkopy....

4 1
možnosti
Foto

Nikdy jsem si nemyslela, že budu psát o politice, nikdy bych nežehnala těmhle článkům, jako je ten Váš, asi nikdy... Jenže jako tady čteme jak z kafemlýnů, jak ,, kavárna,, a "havloidi" a vítači...atdatd vytvořili takový tlak, že spousta- já jim říkám shovívavě "nedospělých" šla volit natruc hrdinu vašeho příběhu, ani si tito neuvědomují, že jako vítězní vytvářejí svými pokřiky takový tlak, že se pak těmto " trucům-článkům" nelze divit. Zajímalo by mne, co všechny ty bytosti tady v diskuzi očekávají... že všichni řekneme ... ano, máte pravdu, je to tak? Přijímáme všechny vaše jalové připrcnuté dneska už směšné floskule, kterými se sami devalvujete z bytostí originálních na roveň ovcí? Prostě a jednoduše - ještě chvíli tlaku a ... pak je pochopitelný i ten nějaký protitlak.:-) doted - a vlastně stále - tu z opačné strany nečteme vpodstatě nic jiného než právě toto jako jasné vysvětlení věci: Volili jsme vulgárno protože...a proto, že... a proto, že...

7 3
možnosti
Foto

No to by tedy, Radko, opravdu stálo za to, udělat nějaký statistický rozbor, která ze dvou skupin je aktivnější:

1. Zda ta "vítězná", jejíž kandidát byl zvolen se bije teatrálně v prsa a zesměšňuje tu stranu "poraženou", která nebyl zvolena...

2. Nebo se strana "poražená" léčí z volební porážky a kocoviny články jako je tento. Kdyby se člověk náležitě "posilnil", tak by zcela určitě něco tak hloupého jako je tento článek na adresu pane Drahoše také zplodil.

Já o ničem takovém nevím, ale pokud jste něco takového na "naší straně" viděla, tak dejte prosím vědět. Přičiním tam peprný komentář.

14 0
možnosti