Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Velmi se mýlíte pane autore, možná máte předky v Polsku, nebo vás pojí cokoliv jiného, může být, ale hovězí z argentinského býčka nelze srovnávat s polským.;-D

3 1
možnosti
RP

Naprosto souhlasím, jedla jsem ho jen jednou asi před deseti lety v mexicke restauraci a opravdu byl vynikajici. Ale myslím, že si ho dávají při jeho dnešní vysoké ceně jen labužníci nebo ti co na to mají a ti určitě rozdíl poznají.

1 0
možnosti
KP

Nucený výsek měl svá pravidla a o určení,kam maso půjde /do prodeje nebo do zoo či kafilerie/,vždy rozhodoval veteinární dozor. ! Ne, že se zabíjelo v noci potajmu,jako v Polsku.:-/

3 0
možnosti
Foto

Krom útoku na polské potraviny tento rudooranžový sluha anoistického pána jedním vrzem zaútočil krom polských potravin na menší podnikatele a ještě vytvořil kouřovou clonu, která halí černošice.Tým Marka Prchala odvádí skvělou práci, bohužel pro nás všechny.

2 0
možnosti
LH

Hmmm tak to jistě a nemají tak trochu máslo na hlavě i ti "čestní" hostinsti. Jen tak mimochodem, když Toman neřekl jméno hospod kde ten hnůj prodávaly - tak byl ryk od místních jak prase....

1 0
možnosti