Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vazeny pane. Vy jste tak prodchnut nenavisti k Rusku az to tece z kazdeho vaseho prispevku. Pro vas je Amerika vykvet dobra a Rusko vykvet zla. Nejak zapominate, ze Rusko ma 2 vojenske zakladny mimo sva uzemi a USA 800. Nejak vam uchazi, ze Amerika od doby studene valky udelala prevraty v desitkach zemi, ktere se ji nelibily, protoze mely nezavislou politiku. Zde mate Master list toho, co USA zpusobilo ve svete, poucte se. Overthrowing other people’s governments: The Master List

https://williamblum.org/essays/read/overthrowing-other-peoples-governments-the-master-list Vysledkem jsou miliony mrtvych. Neuvadite, ze Amici podporovali Afganske mudjahediny, aby Rusko v Afganistanu krvacelo. Zapominate, ze ve 2-he svetove vetsinu naseho uzemi osvobodila Ruda armada. A ze Americani vstoupili do 2 svetove az kdyz bylo nebezpeci, ze Stalin ovladne Evropu. Amerika nemela zadne civilni obeti, valcili na cizim uzemi, z cehoz bohatly jejich zbrojarske koncerny a USA pak neochvejne zustala v Evrope a ovlada dodnes cast Evropy. Neuvadite, ze Hitlera podporoval z Americky zionista Rockefeller, kde by taky Hitler vzal penize na rozvoj statu? V momente kdy nacisticke tanky vstupovaly do Rotterdamu, tak holandsky Konninlijke Shell dodaval nacistum pohonne hmoty. A co takhle Igen Farben? Nejak neuvadite, ze s Hitlerem uzavreli spojeni i Nemecti Zide, kteri proklamovali stejne jako Hitler cistotu rasy. A s Hitlerem ostatne uzavrely smlouvy vsichni evropsti statnici. Diky nenavisti ztracite schopnost logickeho uvazovani. Je az s podivem, kolik lidi vam zde tleska.

0 0
možnosti
Foto

Ano je díky Babišovi zprofanované slovo. Takže JO JO JOR^

4 0
možnosti
JN

To tak neberte, milostivá.

Někdo jiný mnohem dříve a mnohem hůře zprofanoval dvě krásná lidská slova. Pravda a láska. A přesto je lidé nepřestanou používat.

0 1
možnosti
PB

P43e19t28r 42B57u32r13i71a33n

28. 3. 2019 17:12

Veliká karma. Tohle je třeba fanatickým Rusofilům donekonečna oliskávat o hubu.

8 0
možnosti
JL

Patri Vam velka karma pane Vaclavku.R^R^R^. Obdivuju nekompromisni postoj Polaku a je mi az spatne z ceske zbabelosti. Viz incident na na knferenci min. zahranici. Na prani cinskeho zastupce "musel" byt vykazan zastupce Taiwanu I Wang. Opravdu musel? Proc nedokazem byt pevni ve svem postoji jako Polaci?

10 0
možnosti
DR

Opravdu vtipná dedukce pane autore. Proto bych se zeptal. A před deseti lety kdy Putin stejnému ceremoniálu přítomen byl, to jeho pozvání nebylo stejné jako pozvat Eichmanna do Osvětimi? Jinými slovy, co se za těch deset let změnilo na historii druhé světové války?

A opravte si hrubku, Schleswig-Holstein nikdy nebyl žádný křižník ale odjakživa bitevní loď, byť v té době už používaná pouze jako výcviková loď. To je jako když zaměníte osobní auto za traktor.

1 7
možnosti
JZ

Inteligentní lidé rozlišují mezi podstatným a nepodstatným. A to jestli Schleswig-Holstein byl bitevní lodí nebo křižníkem je z hlediska textu marginální. Ale to bychom asi po panu Rozsívalovi chtěli moc. :-)

4 0
možnosti
VV

Mate tam dva ruzne casove udaje o prepadu Polska. Ale Adolf Hitler pred Reichstagem prokazatelne prednesl:

Seit 5 Uhr 45 wird zurückgeschossen.

1 0
možnosti
MJ

Výborný příspěvek ,pane autore, toto je velmi důležité si neustále připomínat -hlavně pro mladou generaci. R^

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

15 0
možnosti
VK

Srovnávat Eichmana s Putinem? To máte z vlastní hlavy?

5 14
možnosti
VV

To je opravdu divne. Ale napsat ze Vladimir Vladimirovic Putin je novodobym Adolfem Hitlerem mi pripada naprosto trefne.

2 0
možnosti
JH

Místo Eichmanna spíše uvést současnici Putina - Merkelovou.

6 11
možnosti