Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Skutečně myslíte, že maršálové Jeremenko nebo Malinovskij si nezaslouží úctu?

2 0
možnosti
Foto

Za co? Že hnali na smrt miliony svých otroků? Jestli si někdo zaslouží úctu, je to ten, kdo bojoval za mou svobodu. A tím žádný komunistický maršál nebyl.

9 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma.R^:-) Koněv nebyl hrdinou, ale vrahem tisíců ruských rolníků s rodinami, kteří byli zavražděni při potlačování povstání ve dvacátých letech minulého století. On tehdy dělal u jednotek Rudé armády, které tak tvrdě zasahovaly proti vlastním lidem, politruka. Rv

8 3
možnosti
Foto

Stejně jako jiný "hrdina" Tuchačevskij, který rolníky vraždil chlórem. Za toho se ale Vorošilov nepřimluvil a od čerta, kterému sloužil se mu dostalo zasloužené odměny ráže 7,62 do týlu.

7 1
možnosti
LB

Klasická ventilace potlačované agrese formou primitivního antirusismu. Je-li prováděna formou blogu, může to být přiměřená terapie. Je-li však prováděna vandalstvím, jako se stalo soše Koněva, tak má zasáhnout policie.

K věci samé: Churchil také za války nařídil v zásadě zbytečné útoky na německá města, kde padlo za oběť mnoho civilistů a dobře věděl, že mnoho těchto nevinných lidí bude zabito. Nebudu ovšem takový primitiv, abych jen kvůli tomu přestal toho člověka považovat za hrdinu a jeho sochy za oprávněné pocty hrdinovi.

11 6
možnosti
IB

I34v72o 63B74o12u52š58e

23. 8. 2019 12:02

Hrdinové byli ti vojáci, co je nechal hnát s 5 náboji do útoku. Sice z donucení, antiústupové jednotku NKVD měly nábojů dostatek.

8 0
možnosti
Foto

Odstraňme všechno a všechny, co se nám nelíbí. Odstraňme i vlastní minulost... Hurá. :-/

5 4
možnosti
IB

I37v75o 24B32o14u27š28e

23. 8. 2019 12:05

Jistě, třeba rozhlednu u Krásna bychom zase mohli v mapách označovat původním názvem Adolf Hitler Warte.

2 1
možnosti
JV

Souhlasím a uděluji karmu.

6 1
možnosti