Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Bohužel, ještě dlouho je necháme na sebe pořvávat! Proruské a desinformační servery mají svoji sílu! Jak dlouho nám ještě budou vládnout? Dokud nepochopíme, co je to svoboda a demokracie, dokud si nebudeme vážit pravdy, druhého člověka a spravedlnosti!

:-)

1 0
možnosti
JH

J75i68ř62í 87H97o43l34ý

19. 10. 2019 8:43

Souhlas.

Členové různých zlodějských a vraždících part (ČSSD, KSČ,..) se bohužel v ČR nejen množí ale snad i klonují, alespoň podle jejich množství.

3 0
možnosti
ZB

Autor článku buď schválně mlží a nebo se opravdu mýlí. Restituční zákony by měly platit pro všechny stejně, tedy i pro církve a neměly by být žádné vyjímky. Církve dostaly i to, co nikdy nevlastnily a navíc dostaly finanční náhrady za to, co údajně nemohlo být vráceno. Ale to ocenění bylo několikanásobně nadhodnocené. Tedy Zákon o církevních restitucích by se měl jmenovat Církevní rozkrádačka.

3 6
možnosti
JZ

J22a33n 50Z26i24e73g40l76e77r

18. 10. 2019 17:15

Pne Beránku lžete, církve naopak byly okradeny o 168 miliard korun, které získal stát v letech 1948 - 2007 neoprávněným hospodařením na církevním majetku. Dokládá to studie Národohospodářské fakulty VŠE v Praze.

5 2
možnosti
Foto

Koukám, že se nám tu objevilo mezi diskutujícími několik členů ÚV KSČ(M).

Na nich školní docházka patrně nezanechala ani nejmenší stopu. Např. co do dělby práce. Ono když se má něco postavit, tak to musí někdo vymyslet a navrhnout, někdo to musí financovat a někdo postavit. Jinak tu žádné významné stavby a jiná umělecká díla nevzniknou.

2 2
možnosti
GK

no jiste kdo nesouhlasi je komunista

0 2
možnosti
MA

Pane Václavek, asi jste se spletl, když za zloděje označujete současnou zejména mladou generaci (asi občané minimálně do 50-ti let věku se těžko mohli podílet na zlodějně). Rozhodně to však stávající zejména mladí lidé budou celá léta splácet. Přitom by uvedené finanční prostředky mohly sloužit právě jim např. jako příspěvek na bydlení (financování výstavby bytů). Takže byste měl ve vyjádření o zlodějích být opatrnější;-€Rv

4 4
možnosti

Jenže to rozkradli komunisti za svojí éry a dnes dělají zloděje z někoho jiného! Komunisti stále lžou! :-)

1 0
možnosti
JS

Použité příměry nesedí a to ani náhodou, nebudu se rozepisovat proč, protože kdo ví, ten ví;-).

6 3
možnosti
JK

Vtipné, asi nejsem tak chytrý jako vy (a ti kteří ví), ale já nevím. Není potřeba se rozepisovat, stačilo napsat: "Nesouhlasím s rozhodnutím ústavního soudu." Bylo by to rovné a upřímné vyjádření, ale tyhle vlastnosti komunisti a jejich pohrobci ve výbavě nemají, zato jsou chytří až vychytralí. Vždy vědí kde je jejich místo a běda tomu, kdo to neví.

4 4
možnosti
Foto

vždycky když slyším jak si černozadelníci stěžujou na komunisty tak nestačím zírat...

Stovky let dřou věřící na krev a teď mají tu drzost se hlásit o majetky, které rozhodně nepořídili z vlastních peněz nebo z vlastní poctivé činnosti..o majetky a peníze ždy někoho obrali a kdo se jim postavil toho pro výstrahu zvlášť trýznivým způsobem nejlépe veřejně zlikvidovali. Čest výjimkám, ale já žádnou neznám, možná někde na světě jeden nebo dva budou...

13 10
možnosti
JK

Co to blábolíte ? 8-o

5 7
možnosti
LM

L49u77k94á89š 35M59u53s72i68l

17. 10. 2019 13:18

To je zajímavé, jak vidíte zestátnění majetku církví jako krádež, kdy vlastně českým lidem zaplacené a postavené kostely patřily jejich státu, jím všem.

A přitom propagujete stát Izrael, který sebral palestinskou půdu lidem, co na ní po generace bydleli a vyhnal je z jejich domovů a okupuje jejich zemi na základě tisíce let staré pohádky v Bibli a vyhrané války.

7 6
možnosti
JK

Komu co Izrael sebral ? 8-o Dnešní Palestinci nemají s tehdejšímí Felištejci nic společného. A když přišli Židé do Izraele, byla to téměř liduprázdná země.

6 2
možnosti