Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně je Británie pryč a cesta k hlubší integraci se více otevírá. S exotem Johnsonem se nic rozumného vyjednat nedá, předpokládám Brexit bez dohody.

1 0
možnosti
Foto

pokuste se své přeludy zasadit více do reality, jinak zůstanete mimo mísu

5 5
možnosti

Skotové se nevrátí...

0 0
možnosti

Je to velmi hezké, když někdo zbaští bruselskou propagandu o zlém Johnsonovi a neomylné a božské EU.

Pro ty co vědí, že brexit nezpůsobili hloupí Britové, ale spíše již dlouhodobé odtržení lídrů EU od skutečných problémů, odklon od prioritní ekonomické spolupráce jednotlivých států k pochybnému politickému a těžkopádnému molochu stále více podřízenému neomarxistickému Bruselu, je tento názor poněkud úsměvný.

Uražená ješitnost zaznívá především z Bruselu, který bohužel nevyužil jakoukoliv (možná poslední) možnost aspoň základní sebereflexe a nezbytných změn fungování EU po britském hlasování o brexitu v roce 2016.

17 5
možnosti

Pane Jiri, ten neomarxisticky Brusel je kdo? Asi Vam neni znamo, ze Brusel jsou zastupci vsech zemi EU.

5 4
možnosti

Takže co jsme se z článku dozvěděli? Pouze to, že všichni, kteří byli pro Brexit tj. ať už politici nebo voliči, jsou vlastně hlupáci, pouze autor má na hlavě svatozář. "Informační" hodnota opravdu nepřekonatelná.

14 7
možnosti

Asi jako když ty jsi nás informoval ,že vaříš čtyři vepřová kolena na tlačenku?:-)

5 4
možnosti

J76a36n 20R79á18ž

3. 2. 2020 18:10

Nesmyslný článek, k němuž lze jen dodat: Nechte Brity už konečně na pokoji. Oni si svobodně rozhodli, že v EU být nechtějí, byla to demokratická volba, kde zvítězila vůle většiny A jako za všechna rozhodnutí v demokratických státech, které jsou výsledkem volby, tak i za toto rozhodnutí nesou odpovědnost všichni Britové. Tedy i Skotové..... a nám po tom nic není!

Ke Skotsku: Skotská národní strana sice volby ve Skotsku vyhrála, ale nedostala tak většinu hlasů těch, kdo k volbám přišli, aby to ospravedlnilo silácké řečičky Sturgeonové mířící pravděpodobně jen na její voliče. Za druhé: I když osobně pochybuji, že by v referendu hlasovali Skotové většinově pro vlastní stát, tedy pro rozchod s GB, tak i kdyby se tak stalo a chtěli vstoupit jako samostatný stát do EU, čekalo by je víceleté přijímací řízení a dnes není vůbec jisté jak by přijímací řízení dopadlo, ani to jestli by do EU, jak bude za ten čas vypadat, by silně nacionalističtí a velmi konzervativní Skotové rádi vstupovali.

13 4
možnosti