Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Je to velmi hezké, když někdo zbaští bruselskou propagandu o zlém Johnsonovi a neomylné a božské EU.

Pro ty co vědí, že brexit nezpůsobili hloupí Britové, ale spíše již dlouhodobé odtržení lídrů EU od skutečných problémů, odklon od prioritní ekonomické spolupráce jednotlivých států k pochybnému politickému a těžkopádnému molochu stále více podřízenému neomarxistickému Bruselu, je tento názor poněkud úsměvný.

Uražená ješitnost zaznívá především z Bruselu, který bohužel nevyužil jakoukoliv (možná poslední) možnost aspoň základní sebereflexe a nezbytných změn fungování EU po britském hlasování o brexitu v roce 2016.

17 5
možnosti
JZ

Pane Jiri, ten neomarxisticky Brusel je kdo? Asi Vam neni znamo, ze Brusel jsou zastupci vsech zemi EU.

5 4
možnosti
JS

Pane Jaroslave, ale to se přece vůbec nevylučuje.

Přebujelá byrokracie, vnucování co je správný názor a co ne, neschopnost řešit zásadní problémy EU, vytváření nepotřebných nařízení, nekonečné množství nic neřešících summitů, neustálé a hlavně drahé přemísťování tisíců úředníků mezi Bruselem, Štrasburkem případně Luxemburkem, je typickým znakem tápajícího levicového molochu.

5 3
možnosti
JP

J83i23r37i 54P68i24l11n24y

4. 2. 2020 9:04

A kdy jste hlasoval o tom, kdo bude v Evropské komisi? Nějak mi tyto volby zůstaly utajeny. A přitom EK je ten právě orgán, co dává dohromady zákony. Tito nevolení lidé ovládají celou EU. To je podle Vás demokracie?

2 1
možnosti
ZH

To, že jste propásl nebo si nevšiml voleb do Evropského parlamentu není náš problém.

1 1
možnosti
DR

A těch bruselských keců o reformě co tehdy po Brexitu bylo. Samozřejmě zůstalo pouze u nich.

5 3
možnosti