Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře! Piráty nemusím ale tohle je dokonalá cimrmanšťovina! Něco jak ten běh v ulici Politických vězňů!

Tyrany vždy děsil humor! R^

5 0
možnosti

Nechápu pane Nováku, proč Vám vadí pojmenování náměstí po významném ruském politikovi. Vy jste rusofob? :-)

9 1
možnosti

:-):-/.......MNě to nevadí,pane renomovaný spisovateli, ale.....vadí mi laciná gesta vydávající se za hrdinství! Viz příspěvek dole, který jste jistě četl, ale zřejmě nepochopil.......při Vašem vzdělání !!! ;-D;-D;-D;-D;-D

4 9
možnosti

:-)........pane autore, doporučuji Vám přečíst si včerejší článek pana Jana Dočekala!

Proč nepřejmenuje Hřib Koněvovu ulici, aby ukázal skutečná ramena? To mu nevadí? Chce vypadat jako hrdina a při tom je to obyčejný srab....bábovka, která se jen předvádí a bordel v Praze neřeší ! RvRvRvRvRv

5 12
možnosti

Prostota a naivita = Sranda Novák...

7 4
možnosti

Neexistuje jediný rozumný důvod domnívat se, že pojmenovat to náměstí po panu Němcovovi je provokace RF. Vlastně je to pro Rusko obrovská pocta - jde o poctu jejich zavražděnému politikovi, byť opozičnímu.

Jako provokaci to může brát v podstatě pouze ten, kdo tak nějak tuší, že ve věci vraždy pana Němcova Kreml nemá úplně čisté svědomí.

Je docela úsměvné, že jsou to z velké části ti samí lidé, kteří se jinak za Rusko bijí jako lvi :-)

16 0
možnosti

Pro jisté diskutující. Nejen zvolení prezidenta Zemane je třeba respektovat jako demokratické rozhodnutí. I rozhodnutí demokraticky zvolených samospráv je třeba respektovat.

10 0
možnosti

Není co dodat.R^R^ Můžeme jen doufat, že toto šílené období skončí po příští volbě prezidenta ČR. A kdyby byla předčasná, vůbec bych se nezlobil.

7 0
možnosti

P90e42t32r 86N90e66d84v65ě71d

12. 2. 2020 19:11

Spousta informací, ty Vám sdělil Mosad? A vážně si myslíte, že je Zeman rozlobený, když tento hrdinský čin pražských zastupitelů docela trefně pojmenoval? Každopádně je skvělé, že toto "významné náměstí" ponese jméno bohužel zavražděného tak trochu kontroverzního politika. A co Koněvka? Přeci nějaké finanční náklady nebudou nad svědomím a morálkou.....

0 7
možnosti
Foto

Kult osobnosti masových vrahů, jako byl například Stalin a jejich slouhů, jako byl např Koněv, je ostudou lidské historie. A tedy sochu, která je projevem kultu osobnosti, je lépe aspoň přemístit, ať netrčí na náměstí, kde lidé chtějí žít v míru a klidu a ne ve stínu všech těch "Koněvů" a krve, kterou mají na rukou. Nejsem pro ničení soch, avšak přestěhování na místo, kde jsou pohřbení sovětští vojáci, považuji za důstojné. Pokoj jejich duším.

6 1
možnosti
Foto

Skvělý článek, velká karma. R^R^R^

Děsivé je už toto, cituji z Vašeho blogu: "vila s rozsáhlými pozemky bratru za dnešní miliardu korun českých, byla dekretem prezidenta Beneše ukradena podruhé a darována SSSR jakožto výraz poddanství novému pánu sídlícímu v Kremlu. Ä oběti nacismu takříkajíc utřely hubu. A to dodnes, protože žádná náhrada škody se dosud neuskutečnila"

Po druhé světové válce jsme zažili další dobu temna, (z jedné zrůdné totality do druhé), která trvala 45 let. Některým to zřejmě nestačí a chtěli by ji do naší země zatáhnout znovu. Tím větší dík za to náměstí Borise Němcova. Je u nás naštěstí dost lidí, pro něž je svoboda zásadní hodnotou.

14 1
možnosti
Foto

Názvy ulic a náměstí by měly být neutrální a ne po lidech, natož po politicích. Ty by nepodléhaly politickým změnám, tlakům, ani změněné společenské atmosféře. Se změnami názvů ulic a náměstí se pojí spousta potíží - a finančních výdajů. (Nové adresy lidí, spolků, institucí, vizitek, reklam, záhlaví úředních listin apod.) Rv

0 0
možnosti
Foto

Boris Němcov byl ruský politik, člen Parlamentu, snad dokonce místopředseda. Rusové by měli být vděční, že po něm pojmenujeme náměstí, místo nějakých kaštanů. Nebo si snad Rusové neváží vlastních lidí a elit?

16 0
možnosti

Je ruským zvykem podobné lidi vyvražďovat a to po celém světě. Tento "zvyk" přišel s nástupem bolševika v roce 1917 a trvá do dnes...

6 0
možnosti

Dalšá blogerská bouře ve sklenici vody. :)

---------------------------------------------------------

Ať si Rusové jmenují ulice jak a pokom chtějí, stejně jako Češi.

Že se to nelíbi tomu či onomu není podstatné a na nic to nemá vliv.

.

Nejlepší by bylo, projevit svou statečnost udělením mínusu tomuto příspěvku a přiložit nějakou "duchaplnou" poznámku.

.

:-)

1 12
možnosti
Foto

Mínus jsem už udělil a duchaplná poznámka? Občane Ličko, vy víte co to je?

9 0
možnosti