Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TL
JN

J38o94s63e24f 88N65i96k70l

10. 3. 2021 18:29

Postižení pana Vargy je velmi komplikovaným onemocněním, proti kterému není účinná léčba. Postižení lidé touto nemocí většinou onemocní ve věku mezi 50. - 60. lety. Mezi nemocnými je asi 2x až 3x více žen než mužů. V současné době je v ČR takto postiženo asi 1000 lidí.

1 1
možnosti

M81a56r77t46i87n 59Š37u97l40c

10. 3. 2021 17:52

No tohle je už těžký propagandistický kalibr.

Julek měl pouze smůlu, že ho postihlo tohle onemocnění, které by ho nejspíše postihlo bez ohledu na nějaké očkování. Jak jsem pochopil, tak Julek pocházel z rodiny, která neměla Rusy zrovna v lásce, takže spojení této nemoci s ruským očkováním se přímo nabízelo.

Za komunismu se očkovalo masově a nevím, že by to populaci nějak tělesně postihlo.

Tohle neříkám v obhajobě dřívější praxe nebo úrovně vědy či dnešního Sputniku. To mi prostě jen smysl pro objektivnost nedá mlčet.. když narazím až na tak velkou manipulaci.

9 0
možnosti
LT

No vy tu schytáte mínusů, na to se připravte. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Chtěl jsem to napsat, byl jste dřív. Karma jako hrom. Mám pro tu stvůru, toho času v LDN Lány, na jazyku hodně trefných výrazů. Ale napíšu je na jiný portál, kde nehrozí sankce.

10 5
možnosti
LT

Ale napíšu je na jiný portál, kde nehrozí sankce...

Spíše je napíšete na portál, kde víte, že nikdo neprojeví nesouhlas, ale naopak vás všichni budou plácat po ramenou, jak jste to té "zrůdě z Lán" natřel. ;-D Vy náš HRDINO, národ na vás nezapomene.....

7 3
možnosti
VB

V Maďarsku si lze přečíst kusé údaje ke Sputniku (oficiál. text): není jasné, u koho a jak dlouho se zkoušela, ale jsou široce pojaté kontraindikace, prakticky by ji mohl dostat jen mladý a velmi zdravý člověk, ale i u toho - kdyby zemřel - by se mohlo říct "Nojo, asi měl potíže se srdcem, ledvinami, štítnou žlázou aj., akorát že o tom ještě nevěděl. Maďarsko za ni ani nechce nést odpovědnost, tu přehodilo na očkující lékaře (někteří to vyřešili tím, že ji nebudou očkovat), chybějí data, zda už ji na Maďarech použili. Obdobné se týká i té čínské. Český prezident zneužil svou funkci a ohrožuje zdraví české populace.

5 3
možnosti
ZZ

Četla jste někdy příbalový leták kdejakého léku ?

;-D;-D;-D

3 0
možnosti
BM

Karma byla velký omyl. Chtěl jsem kliknout na vstup do diskuse a došlo k omylu. Zde je ode mne antikarma Rv. Tento chlapec byl jediný z celé a ne jedné třídy. V minulém režimu jsme byli celkem dost očkovaní. Ale nikdy nedošlo k tomu jako v Německu kde po podání léku těhotným ženám se rodili zmrzačené děti. A že jich bylo. Chyběli jim části končetin a pod. Nechci se rozepisovat. Velká aféra. Ale nebylo to Rusko tak co.

6 1
možnosti
MK

Zřejmě máte na mysli aféru s lékem Contergan. A na té aféže je moc dobře vidět, jak důležitý proces schválení je. Ta aféra (mimochodem patřičně medializovaná) podstatně zpřísnila schvalovací proces a pomohla k jeho zkvalitnění. Od té doby platí, že co Evropa schválí, je opravdu bezpečné.

Podobné aféry se nevyhnuly ani Rusku. Tam ovšem medializovány nebyly, naopak bylo vynaloženo neuvěřitelné úsilí směřující k jejich utajení. A poučení z nich veškeré žádné. Proč asi dosud neexistuje žádost o schválení Sputniku v Evropě?

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 3
možnosti
BM

Jak se dá přestavět takový jaderný reaktor? A víte vy vůbec jaký je rozdíl mezi Černobylským a Temelínským reaktorem který je rovněž Ruským???

2 1
možnosti

To má být nějaká ironie, nebo pohádka ve stylu bratří Grimmů (ti psali podobné hororové příběhy)?

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 1
možnosti
JN

J20o31s15e87f 40N78i19k37l

10. 3. 2021 18:47

Bezva finta..

0 2
možnosti