Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Akutní myositida je často asociována s virovými chorobami. Coxsackie viry nebo retroviry. Vorové onemocnění indukuje tvorbu interferonů typu I, a ty mají jistě úlohu v patogenezi myositidy. Řada léků může vyvolat myopatii nebo přímo myositidu.....Z článku není rozhodně patrno jak DM u pacienta vznikla. Mně už je na zvracení z těch laických interpretací různých chorob. Víte co a autore, píchněte si Ivomec /ivermektin/, nejlépe 2 ml podkožně a nasaďte si Isoprinosine 4x2, nejlépe denně do konce života. Ivomec v dávce 1 ml jsem píchal svým ovcím /50 kg živé váhy, měl jsem licenci SHR / soukromě hospodařící rolník/ .Medicína vyžaduje značnou pokoru a tvrdit něco, co není jednoznačně potvrzené, co může být způsobeno kdoví čím, a vlastně se neví jak choroba vzniká je prasprostým rouháním a urážkou Pana boha. Já jsem za svůj život nediagnostikoval ani jednu DM, sleduji jednu pacientku s touto chorobou. Roční incidence /nový záchyt/ DM je 2-10 případů na 1 mln obyvatel. Co se týče očkování, vzpomínám si jen na komplikace na očkování proti poliomyelitis anterior/dětská obrna/ v 50 letech. Tehdy mělo závažně neurologické komplikace asi 400 očkovaných. Vakcína se změnila,ale bylo třeba Elvisa Presleyho, aby očkování pokračovalo. Nechal se naočkovat a lidé uvěřili.

Polepšete se přestaňte se rouhat.Rv

1 0
možnosti
Foto

Určitě dostanete karmu od těch, kteří mají na zmínku o Rusku stejnou reakci, jako býk na červený hadr. Je to podbízivé a manipulativní, u nás je spousta matek, které si stěžují, že po vakcinaci jejich děti těžce onemocněly a tyto vakcíny nepocházejí z Ruska. Není to jen o vakcínách, ale i o schopnosti organismu na tyto látky reagovat, takto vzniká problém.

Ta schválená, od AstryZeneky, má v některých zemích stopku, to Vás netrápí?

1 0
možnosti
JM

Asi lze chápat ta rizika a trvat na certifikaci vakcíny , ale argumentace ad hominem že vše co je z Ruska je na nic protože jsou to prostě idioti mi prostě přijde hodně přitažená z vlasy . Vytáhnout si k tomu případ postiženého chlapce jako důkaz toho jaký tam je chaos a že tam neměly žádné kontrolní mechanismy je velmi laciné ... Stejné případy najdete i na západě...pokud pomineme DDT tak největší farma průšvihy renomovaných firem i s počty postižených jsou popsány třeba zde : https://www.fiercepharma.com/special-report/10-top-drug-launch-disasters

a přesto si od nich vakcínu za drahé peníze rádi koupíme.

1 0
možnosti
PB

P98e89t60r 53B17u54r78i95a68n

11. 3. 2021 16:08

Všechno co pochází z Ruska nemusí být nutně špatné, ovšem automaticky nedůvěryhodné to je vždycky. A není to politický postoj, nýbrž jen hořká zkušenost.

1 0
možnosti
LC

Jen mně není jasné, za co kdo a jak ručí, při očkování schválenou vakcínou.

0 0
možnosti
OU
MK

M89i68l24a31n 37K35e15s38l

10. 3. 2021 22:32

Souhlasím s mininistrem zdravotnictví ,že ruskou vakcinu bude možné použít až po jejím schválení.Zatím však nevíme zda je dobrá nebo ne.Myslím si,že na kritiku je ještě brzo.Co budou její kritici dělat až evropská komise prohlásí,že vakcina bezpečná a účinná?

0 0
možnosti
OU
MV

porad tvrdim: chces neschaleny Sputnik? - tu ho mas, ale pred tim podepsis revers. zajemci o ruskou vakcinu by ji meli dostat a ostatni at se nechaji naockovat take podle vlastniho vyberu. nechapu, o co tem sputnikomaniakum jde - Milos vam ji objednal, tak pekne do rady a "vyhrnte si rukavy..."

4 2
možnosti
TL

21940 Možná, opakuji možná by stála za úvahu, po vpichu, okamžitá teleportace kamsi do míst provenience...:-) ani rukávy by stahovat nemuseli...

1 1
možnosti
PD

Přijdou-li Sputnici bez schválení, nehodlají je pojišťovny proplácet a příp. zájemci by si je museli kupovat za vlastní peníze. Odpovědnost za účinky takové vakciny by ležela na očkujících a ktomu se nikdo nepropůjčí, papír o takovém očkování by nikdo neuznal - žádná dovolená v cizině. To vše je zárukou, že dodaná vakcina skončí někde ve skladu a bude čekat, zda dojde ke schválení či nikoli. V té době už bude legálních vakcin nadbytek a ta ruská se po expiraci buď v srpnu vyleje, nebo v lepším případě bude prodána - darována do nějaké rozvojové země. Smysl celé akce jsou titulky v Ruských médiích - Sputnik zachraňuje země EU - docela drahá Putinova oslava za naše peníze. Zemanova vděčnost nezná meze.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
JR

J23a79n 53R51á89ž

10. 3. 2021 19:09

Máte pravdu, informace, že nás osvobodili Rusové je fáma. Pravdou je, že nás osvobodili spojené jednotky Amazonských indiánů.;-D

6 0
možnosti
MV

kde vas tohle ucili?

5 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma Mirku. R^:-)

4 3
možnosti
JN

J84o15s19e58f 11N59i43k13l

10. 3. 2021 18:43

V minulosti tady byla také tzv. Conterganová aféra...

1 0
možnosti
JN

J30o43s71e17f 34N92i28k59l

10. 3. 2021 18:49

Je již v diskuzi - omlouvám se panu Kandovi...

0 0
možnosti