Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Dobře napsáno. Naprosto souhlasím.R^

3 2
možnosti

Celý článek je blábol. Největší nebezpečí pro ČR byly a jsou historicky země západu. Z RF nemáme žádné uzemní spory.my nic od nich nepožadujeme a oni nic nechtějí po nás. Zato Německo, Polsko i Maďarsko má uzemní spory z ČR. Západ nás prodal v 38,39.45 i 48 a moc toho neudělal ani v 69.

6 10
možnosti
Foto

Pěstitelé, oslyševše dobrých rad varujících před pojídáním ovoce zrádného stromu, začínají často slovy: Blábol, nesmysly, hlouposti. Ztrácejí zákonitě cit v citónu, neb po přerostlém si šlapajíce, neznají míru. Po ovoci poznáme je. Ty kdo perou i do knedlíků ovoce stromu frňákovníku.

1 0
možnosti
AK

A čím to, že jaderné palivo pro Temelín loni dodávali Rusové, když americké za moc nestálo?

Tam nepříteli naši nezávislost dávat smíme?

Nebo jsou podstatné technické parametry a cena, když politické kecy je vyvážit nemohou?

9 5
možnosti
JV

J56a93n 47V54l56k

1. 4. 2021 21:33

Ve 30tých letech se budovalo v pohraničí opevnění. A právě Němci zde žijící pomáhali opevnění budovat. A potom byli byli nasazeni na východní frontě. Nic příjemného.

Stejně jako plyn a ropu potřebuje Evropa z Ruska, tak i Rusko potřebuje zahraniční měnu. Vzájemnost vždy existovala a bude existovat. Rusko máme využívat a ne být zneužíváni, není důvod se strašit.

13 1
možnosti
PD

Ve snu by mě nepadlo, že po odchodu okupantů v roce 93 tu někdo najde tu drzost otáčet kurz našeho směřování zpět do ruských vod, to je vlastizrada jako vyšitá. Zeman promarnil svou neopakovatelnou šanci zapsat se do našich dějin jako státník a bude vzpomínán pouze jako ruský šváb, který se pokoušel prodat tuto republiku.

11 4
možnosti
JJ

Nechat Vaclavka psat blogy je totez.

1 8
možnosti
JN

J56o55s52e88f 54N45i10k66l

1. 4. 2021 19:35

Rv...dlouho jsem nečetl něco tak hloupého...

Rusko ...vede válečné agrese proti celé řadě zemí spojené s okupací jejich území a je tudíž mezinárodní hrozbou ohrožující světový mír.;-D

Zdroj: https://vaclavek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768409

8 14
možnosti
Foto

A co na tom nechápete?

10 1
možnosti
TL

Naprostý souhlas R^R^R^

PS a rusoidů si nevšímejte ...

9 1
možnosti
PN

Aha....tak Hitler....mě bylo pořád divné proč zabezpečovačku na JETE nedělal Siemens, ale Westinghause.

Kdo tedy bude realizovat stavební část Dukovan? Hochtief, bývalé Vodní stavby asi ne, ty jsou z části taky německé. Skanska? Švédi? Ti asi také raději ne, bůh ví co by nám zase odvezli. Metrostav? Není v nějaké nelibosti? Eurovia to nikdy nestavěla, navíc v pohodě nabírají rusáky . ..... To bude oříšek...

5 1
možnosti
Foto

Když Gazprom přerušil dodávky plynu, kvůli krádežím z plynovodu, bylo to vydírání. Když chce Gazprom dokončit Nord stream 2, tak ohrožuje bezpečnost Evropy. Ať udělá Rusko cokoliv, havlisté křičí. Vyrobili vakcínu, nikomu ji nevnucují, přesto to havlisté považují za "nástroj hybridní války".

18 12
možnosti
KT

Pozor, ať ten mikrofon omylem nesníte!

13 5
možnosti