Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Babiš spáchal pořádnou blamáž. Nejdřív vyhnal 18 Rusů z jejich ambasády a teď přiznal, že nešlo o státní terorismus, ale o soukromou akci. Babišovi odpůrci by se měli radovat.

0 0
možnosti
VV

Vzdyt to neustale pisu, ze Rus se nezmuze na nic jineho nez kopirovani. Takovy Rudolf Heß, to baly take soukroma akce. A presto si odsedel 42 let ve Spandau.

1 1
možnosti
ZZ

Vicepremiér Jan Hamáček (ČSSD) sdělil, že na dnešním jednání ministrů zahraničí Evropské unie požádal o projevení solidarity skrze evropské či národní prohlášení nebo možné vyhoštění důstojníků ruských zpravodajských služeb z evropského území.

Vypadá to, že se na něj ministři EU úplně vykašlali.

;-D;-D;-D

1 1
možnosti
VR

Jenže on požádal tak nějak ve stylu pohádky Chytrá horákyně - požádal nepožádal! Pokud by opravdu žádal o solidární vyhošťování, tak měl být tento požadavek na prvním místě a ne až na posledním!

1 0
možnosti
JH

Nejlepší jsou ti, co v otázce Němců, zvláště pak sudetských, ušlechtile píší o nepřípustnosti kolektivní viny, o nutnosti rozlišování a odmítnutí paušálního očerňování (fajn, dá se souhlasit) a pak třeba v diskusích vykřikují, že z Ruska nikdy nepřišlo nic dobrého...... . Zrovna jsem se chystal přečíst si Annu Kareninu, ale asi tu knihu vyhodím, vždyť je z toho odporného Ruska, tedy určitě něco eklhaft.

Že by v Rusku nikdy neexistoval směr k demokracii a svobodě? A co období po zrušení nevolnictví 1861? Od té doby až do bolševického puče se společnost pomalu , ale jistě liberalizovala, samozřejmě se zpožděním oproti Evropě, ale změny se tam dály.

Že by až do sedmdesátých let muselo být povolení dokonce i pro návštěvu sousední ! obce nevím, dost o tom pochybuji, ale dobře, klidně snesu důkazy. Ale že by do té doby kolchozníci nedostávali výplatu, proboha, to by nemohlo fungovat, nějaké příděly by byly administrativně daleko náročnější.

Co se stalo ve Vrběticích, neví přesně skoro nikdo, vládnou emoce. Existují jak silné indicie pro zapojení ruských agentů (pakliže je potvrzena jejich přítomnost v ČR v inkriminovaných dnech), tak i pochybnosti,( proč se hlásili mailem, když potom prý tam pronikli přes plot, legálně by je tam těžko nechali bez doprovodu, umístění náloží by komukoliv doprovázejícímu neuniklo).

Ale fandové na obou stranách mají jasno:-/

4 9
možnosti
VV

Ano pane Hrdlicko, Nemci byli nasi odveci nepratel a kdyz nevime jak dal, vytahneme je.

S Nimi se take Milous Zeman prolhal az na hrad dokonce dvakrat. Ty dve tretiny o nichz se tak uctive vyjadril mu to jak se rika sezraly i s navijakem.

5 2
možnosti
Foto

I84v60o 20C29i86l84i73c17h

19. 4. 2021 17:24

Perfektní souhrn R^

8 1
možnosti