Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Bohužel, Babiš nás vede přes oligarchickou demokracii se svobodou jen pro oligarchy ovládající policii a justici k destrukci demokracie a k totalitě!

Babiš nás zařadil mezi země pohrdající demokratickými pravidly, vymezující se vůči demokratickým pravidlům EU, vysmívající se pravdě, úctě k druhému člověku, odklání nás od Evropské unie, kterou chtěl neúspěšně zneužít.

Jsou tu volby rozhodující o směřování naší země. Přemůžou myslící lidé antidemokraty?

:-)

0 1
možnosti
ZZ

Policii a justici, ale i školství ovládají kmotři ODS a ČSSD a ne Agrofert.

To jste ještě nepochopil ?

:-P

0 1
možnosti
Foto

R26o16m32a56n 92K61o75z39e79l

1. 10. 2021 18:41

Orbán je velký zastánce EU, pravda té EU, do které celá V4 vstupovala a když někdo volá po tom, že když se mu v EU nelíbí, tak ať jde, tak já říkám, že když jde něco špatným směrem, nedomluveným, tak je správné o tom nejdříve diskutovat a upozorňovat. Ještě by se mu měla EU omluvit, za to, jak ho peskovala za plot proti migrantům, když dnes ploty staví jiné země a už to nevadí.

3 0
možnosti

Pokud Evropská unie kritizuje země za odklánění se od demokratických principů (Polsko pro ingerenci moci výkonné do moci soudní a Maďarsko pro omezování svobody slova a likvidaci médií, která jsou strážcem demokracie), pak je to na místě! :-)

0 0
možnosti
LB

L29i55b46o57r 71B83í47l11e97k

1. 10. 2021 17:10

Pane Václavku, víte, děláte si přehnané iluze o demokracii v západních zemích, mě třeba zrovna napadá takový skvěle dabovaný seriál Big Ben, skvělá ukázka satiricky pojatá v rámci krimi případů v lázních Toelz v Bavorsku, zkuste se dívat na svět tak jaký je, všude jsou jen lidi, kteří dělají chyby, na Rakousko nadával K.H.B., obrozenci, Švejk byla ta pravá postava, a to bylo ještě s Uherskem, do kterého nyní střílíte, že Maďaři jako Poláci, či nyní Slováci nechtějí býti jenom onucí Eurounie a že si přejí mít možnost své vlastní volby jako stát, to že jste podlehl tlaku, že zase máme někoho poslouchat, který ví, co je pro nás nejlepší, tak fajn, ale napsat tento pamflet vůči Orbánovi, sakra, Vy musíte být přesvědčením daleko ve předu před autory rudých knížek

0 1
možnosti
LH

"liberální demokracie" je stav, kdy podobní lepšoidi jako autor schvalují výsledek voleb. Všechny ostatní výsledky voleb jsou fašismus.

3 1
možnosti
Foto

Karma, ruďáskové piští ;-D

3 0
možnosti
JV

Vyborne napsano a hnedo-rudo bolsevici budou prskat a to je fajn !

3 3
možnosti
LP

je nevím, autor prostě popsal svůj svět, ve kterým jsou všichni náckové. Teda krom prozápadních liberálů. Ti ne. Takže takový normální průměrný blog. Přečetl jsem si ho, občas udiveně zakroutil hlavou. Nicméně bez prskání.;-)

4 1
možnosti
JP

Pan Václavek má jasno jak podle Rudého práva. Totalita a nesvoboda se pozná podle revoluční morálky. Bolševici se jako zastávali dělníků, hitlerovi nacisti svého vyvoleného národa a pan Václavek se zastává jako utiskovaných LGBTQ. Politici mají vládnout a rozhodovat, ne se podřizovat tupým ideologiím, které se tváří moderně a humánně, přitom jde jen o novou tyranii pokrokářství.

3 1
možnosti
JK

Máte v to zmatek, vládnout má vláda prostřednictvím veřejné správy, politici mají připravovat zákony, které mají mít znění prospěšné občanům. Pouze v totalitě se to jaksi sleje dohromady, co řekne vůdce je zákon. V demokracii může i předseda vlády jít za nezákonnosti sedět.

Politici se nikoho nezastávají, jen vyslovují vůli svých voličů.

0 0
možnosti
JK

Pro některé méně chápavé je nutné zjevné skutečnosti napsat přímo a natvrdo. Povedlo se a já vám za to děkuji.

Hromadění moci a majetku jedním vůdcem a jeho poskoky a vzedmutí národovecké a národně socialistické vlny jsme si již v nedávné historii prožili a nedopadlo to dobře. Spouštěčem byla hluboká krize, jak ekonomická, tak morální. Jediným východiskem je udržení demokracie a úzkých vazeb na demokratické země a jejich struktury. Tedy v našem případě na EU a NATO. Demokracie nakonec vždy vyhraje, tak to bylo a je, pokud demokracie zakolísá a lidi v ní přestanou věřit, pak spějeme k válce.

Proto souhlasím s článkem i s tím, že tyto volby jsou opravdu důležité.

Apeluji na všechny voliče 18 - 30 let, pojďte k volbám a nenechte za sebe rozhodovat důchodce a pohrobky komunismu.

3 1
možnosti
MK

To je agitka jak z 50 let.

6 0
možnosti
PB

..... ;-D;-D,- kvalita, fakt dobrý!,- přesouvám do oblíbenejchVEU!

0 0
možnosti