Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi ubohé pane autore. Rv

0 0
možnosti
Foto

R95o37m36a46n 86K15o80z54e62l

21. 10. 2021 7:41

Upozornil bych, že Zemanova vláda chystala vstup do EU, Zeman byl a vždy je pro EU, samozřejmě s tím, že uznává, že pouze SSSR se nesměl kritizovat. Kdežto pán s dredami, dnes velký zastánce EU, hlasoval proti vstupu, z toho je jasné, kdo je z nich důvěryhodnější.

0 0
možnosti
Foto

Váš optimismus sice moc nesdílím, ale změnu vítám s úlevou. Vítám ji jako naději. Kdyby byl Hrad vizitkou ČR (a částečně jí jistě je), pak jsme klesli do světa temných, velkoústých šklebících se postav, které se zdály být přeludy, přízraky. Něčím , co bychom kdysi očekávali spíše v podsvětí. Mluvčí Ovčáček už se zdál být zcela vyšinutým a připomínal spíše muezzina než jen jurodivého křesťana. Jeho hlásání žalmů snad již utichne. Pánbůh s námi a zlé pryč. Bylo to příliš dlouhé a příliš bizarní představení.

3 0
možnosti
Foto

Nevím jak koho, ale mně Váš u Vás poněkud výjimečný realizmus potěšil:-)

2 1
možnosti

R^R^R^

Ano, vyřadili jsme postkomunistické, překabátěné, oligarchické papaláše i s jejich stranami babišovců a okamurovců! Snad konečně zvítězí pravda a láska nad lží a nenávistí, kterou nás ti komunističtí a postkomunističtí papalášové ponižovali tolik let!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Kde to můžu podepsat?;-) Karma, velmi výstižnéR^R^R^

7 0
možnosti

Kvalitní žumpa, to se bude líbit!!! Rv

3 11
možnosti
Foto

Pane Jiří Doležele, pořád mi dlužíte odpověď. Před volbami jste mi napsal, že pokud budu volit koalici SPOLU, tak je to zvrhlá volba. A já se Vás tedy ptám: považujete všechny voliče koalice SPOLU za zvrhlíky?

7 0
možnosti
Foto

Poněkud se mýlíte. Nejde o jakýsi relikt. Těch pohrobků, kteří jenom otočili korouhvičky je stále bezpočet. Jen poněkud změnili své heslo. Místo socializmu s lidskou tváří jej nahradili heslem, že kapitalizmus s lidskou tváří si rozvracet nedáme. Nevyloučil bych, že pár z nich se projeví i pod mým příspěvkem;-)

4 1
možnosti

Až na ten fakt, že Zemana nelze odvolat, jen zbavit pravomocí, prezidentem zůstane.

2 0
možnosti

Podle clanku 65 ustavy CR lze, ale neni to jednoduche. Ustavu psal asi nejaky Zemanuv kamarad.

0 1
možnosti