Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neuvěřitelné, jak silnou pátou kolonu u nás Ruská horda stále má...Putin se stal pro Rusy jakýmsi brufenem na komplexy, se kterými se musejí po rozpadu SSSR vypořádat - leta jim říkali, jak se mají dobře, jak jsou nejlepší, ve všem první - a najednou zjistili, že to tak úplně není. Musejí se naučit mít radost z těch obrovských úspěchů, kterých dosahují i bez imperiálních výprav. Mají skvělé vědce, sportovce, úžasnou intelektuální elitu, umění... to je něco neuvěřitelného. Ale oni se stále zmítají v komplexu, že jim někdo něco chce sebrat nebo je chce ohrožovat. Rusko myslím dozrálo do chvíle, kdy už by strávilo skutečně demokratického vůdce, který by zcela změnil vztahy se západním a normálním světem. Ukončil konfrontaci a tak trošku si dokázal dělat legraci sám ze sebe. Putin a celá jeho věrchuška se bere šíleně vážně, je to zakomplexovaný chlap, který si myslí, že agrese mu přidá pár centimetrů. Jeho cíl je zjevně umřít v hranicích CCCP

6 1
možnosti

J83a91r87d12a 13F89i31š74e70r

24. 12. 2021 23:43

Jsme evidentně nepoučitelní

2 2
možnosti

Hned na zacatku jsem vas pochvalil. A podle toho ze se na vas okamzite sletli mobilizovani Supi ze Petrohradu i Moskvy je videt, ze jste napsal pravdu a jen cistou pravdu .

7 3
možnosti

Napsal pouze pubertální hovadinu, stejně jako nyní vy, vy supe.

6 6
možnosti

J90i62r88i 25T84i37c33h85y

23. 12. 2021 17:27

Vaclavek steka, pritom je jen trapny.

4 4
možnosti

Miroslav Václavek schválně komolí a zesměšňuje jméno státníka - což není dobrou vizitkou tohoto blogera s nevalnými znalostmi - byť správného protiruského světonázoru.

Já být redakcí, tak bych takový lživý a dehonestující článek raději stáhnul i s autorem.

;-)

3 1
možnosti

Rad vam pripomenu co jste dnes napsal. :-(

0 0
možnosti

Je to na můj vkus dost aktivistické, to zastavení dodávek není tak jednoduché, ale to by v případě vojenského konfliktu nastalo. Jinak je to syrově realistické, diktátoři rozumí jen síle, vyjednávání považují za slabost. Člověk, který nařizuje teror proti vlastním lidem není psychicky v pořádku, to není žádný masový vrah. Proto taky jakékoliv dohody neplatí, dělá jen to co mu momentálně vyhovuje a to k čemu je silou donucen. Tyran neplánuje vytyčí si cíl a smete vše co mu stojí v cestě, klidně popraví vlastní rodinu, nebo vyhladoví celý národ, je mu to jedno. Zastaví ho jen hrozba silou, dobře ví, že proti NATO nemá šanci. Musí udržet armádu v pohotovosti, nejlépe pohromadě a co nejdál od měst a informací. Doba vánoc a nového roku je pro diktátora kritická, vládu přebírá nálada nad kterou nemá kontrolu a mohla by se snadno zvrhnout.

Jestli Putin zaútočí, tak se válce nevyhneme Ukrajinou by to neskončilo. Jenže to by nebyla osvoboditelská RA na Ukrajině, ale normální okupanti (otázka je jestli v tom je rozdíl) na nepřátelském území, kde je nepřátelské obyvatelstvo. Putin by musel být blázen, aby vydal povel k útoku, s ohledem na výše uvedené si nejsem jist.

Článek probudil trolly české i petrohradské, to je dobře, podle množství a zuřivosti víme jak moc je to vážné. Zatím se zdá, že dost přihořívá.

4 1
možnosti

J88i80r55i 10T20i21c82h93y

23. 12. 2021 17:28

Co se tyce tech trollu, tady se hned jeden ozval.

1 2
možnosti

Mozna by se autor misto mlaceni prazdne slamy podivat do historie, kdy presne Rusko (SSSR) neplnilo dohodnute dodavky ropy, zemniho plynu a paliva do JE. Vynechte z toho zastaveni plynu pres Ukrajinu, kdyz ho Ukrajina kradla. A zjednodusim vam zivot. Odpoved je velmi jednoducha: nikdy. Takze vase narky a frustrace jsou zcela zbytecne. Jo, muzeme koupit plyn jinde, pokud nam ho nekdo vubec doda. Terminaly na to jsou, ochodni dodavatele uz tolik ne. A pal bude sice podstatne drazsi, nez ten ze "spatneho Ruska", ale bude "svobodny".

5 3
možnosti

Tohle Vaše veledílo už nemá smysl vůbec komentovat. Jsem zvědav, jak hluboko dokážete ještě klesnout. Rv

9 6
možnosti

Pravila rudá tlačenka;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

O82t29a79k59a57r 48S44e62k26l

23. 12. 2021 7:22

Karma a 90-ti procentní souhlas. Rusko má ropu , plyn a jaderné zbraně. Evropa první dvě bohužel potřebuje a obávám se , že (nedomyšlený) GD to nevyřeší.

Tudíž prozatím musíme s tím kolosem na hliněných nohou nějak vycházet....VVP pomalu bude končit a uvidíme , co bude v době poputinovské.

3 0
možnosti
Foto

K34a27r37e56l 23C87a24c91h

23. 12. 2021 0:10

Ach jo. To je paranoia. Takhle psalo Rudé právo v padesátých letech o válečných štváčích z Wall streetu a Dikobraz zase o krvavém psu Titovi z Jugoslávie. Již ten titulek je perla.

14 10
možnosti

Již jenom ten titulek dokazuje, že autor má k dospělosti ještě hodně daleko. Tohle by snad nevypotil ani nějaký patnáctiletý puberťák.

8 6
možnosti